Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl maximalista és kritikus a barátom. Mit tegyek?
Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal és ő szinte minden apróságot megjegyez rajta meg mindenen. Pl. vékony vagyok de a hasamon vagy egy kicsi zsír, tényleg nem sok 55 kg vagyok és 165 cm. (sok ember szerint még vékony is). Minden ruhával kiegészítővel bármivel kapcsolatban van vélemény és ki is fejti. Mondván ő a tökéletesre törekszik. Azt mondta tetszem neki szeret is csak ugye mindig van hová javulni. Amúgy ő saját magával szemben is ilyen.
Engem ez egy kicsit zavar már. Mondtam is neki, hogy én így szeretem ahogy van meg hogy okés a lehetnék szebb majd dolgozom rajta stb. Meg hogy nem kell mindent ennyire kritikusan szemlélni. Erre ő hogy ő ilyen mindig a 100%-ra törekszik.
Most mit tegyek? Én nagyon szeretem és szeretnék neki tetszeni megfelelni 8magamnak is) de nekem ez már túlzás lehetetlen tökéletesnek lenni.
23/L a barátom 27/F
A leírtak alapján a barátod módfelett felszínes ember lehet. Az ilyennek nem párkapcsolat kell, hanem időnként egy fizetős lány, aki jó pénzért a megbeszélt időpontra kicsinosítja magát.
Egy kapcsolat eleve halálra van ítélve, ha az egyik fél mindig a másiknak való kényszeres megfelelésen görcsöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!