Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl maximalista és kritikus a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl maximalista és kritikus a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal és ő szinte minden apróságot megjegyez rajta meg mindenen. Pl. vékony vagyok de a hasamon vagy egy kicsi zsír, tényleg nem sok 55 kg vagyok és 165 cm. (sok ember szerint még vékony is). Minden ruhával kiegészítővel bármivel kapcsolatban van vélemény és ki is fejti. Mondván ő a tökéletesre törekszik. Azt mondta tetszem neki szeret is csak ugye mindig van hová javulni. Amúgy ő saját magával szemben is ilyen.

Engem ez egy kicsit zavar már. Mondtam is neki, hogy én így szeretem ahogy van meg hogy okés a lehetnék szebb majd dolgozom rajta stb. Meg hogy nem kell mindent ennyire kritikusan szemlélni. Erre ő hogy ő ilyen mindig a 100%-ra törekszik.

Most mit tegyek? Én nagyon szeretem és szeretnék neki tetszeni megfelelni 8magamnak is) de nekem ez már túlzás lehetetlen tökéletesnek lenni.

23/L a barátom 27/F

2016. jún. 27. 11:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem csak a külsőben, tanulás (anno) munka meg minden téren. Mindenből a legjobbat akarja. (saját magának is csak a tökéletesen passzoló dolgokat veszi meg ) Munkában is hajt rendesen.
2016. jún. 27. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát akkor maradj vele, minek panaszkodsz. Szereted nem? NEEEM? XD
2016. jún. 27. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen maximalista emberek. Nehéz velük kijönni, főleg így, hogy szerintem semmi oka nem lenne arra, hogy kritizáljon, hiszen nem vagy kövér, hanem pont jó. Ha meg neki nem jó, egyrészt miért kezdett veled, másrészt akkor szerezzen magának egy élsportoló, izmos, 0 zsír csajt, ha neki ez a lényeges egy kapcsolatban. Az ilyennek mindig valamivel problémája lesz, ezért hosszú távra gondold jól meg, hogy akarsz-e tőle valamit. Szerintem felejtős, nagyon demoralizáló tud lenni, ha valaki mindig csak kritizál.
2016. jún. 27. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy te így tetszel magadnak ahogy vagy. Az hogy ő ilyen maximalista nem jelenti azt, hogy neked is annak kell lenned. Azzal nyilván nincs semmi probléma hogyha magával szemben maximalista hisz az ő élete neki kell tudni hogy érzi jól magát, de ezt nem erőszakolhatja rád. Ráadásul ez a mindig van hova fejlődni kijelentés engem arra enged következtetni hogy hiába próbálsz neki megfelelni úgysem fogsz tudni hisz mindig lehetsz tökéletesebb. Amúgy meg egy párkapcsolat nem arról szól hogy tökéletesre formáljuk a saját igényeink szerint a párunkat. Nyilván az emberek ha sok időt töltenek együtt akarva akaratlanul is változnak, igazodnak a másikhoz sokszor úgy hogy fel sem tűnik nekik, de egy párkapcsolat lényege, hogy szeretjük a másikat minden apróbb kis hibájával együtt.
2016. jún. 27. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján a barátod módfelett felszínes ember lehet. Az ilyennek nem párkapcsolat kell, hanem időnként egy fizetős lány, aki jó pénzért a megbeszélt időpontra kicsinosítja magát.

Egy kapcsolat eleve halálra van ítélve, ha az egyik fél mindig a másiknak való kényszeres megfelelésen görcsöl.

2016. jún. 28. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!