Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok?
Barátom ki van akadva minden pasira aki ő előtte volt az életemben. Nem tudom neki megmagyarázni, hogy csak Ő van, és nem csaltam meg mert a dolgok még azelőtt történtek hogy egyáltalán megismertem volna. Bízik bennem, nem erről van szó.
Ti mit tennétek a helyemben?
Engem zavarna. :/
Egy kapcsolat a kölcsönös bizalmon alapszik. Biztosan leülnék vele megbeszélni a dolgokat.
Még ha lehetne... értem, biztos van a szeretetnek egy olyan szintje, amin nem bírod elviselni a tudatot, hogy a szeretett Nő/férfi nem csak a tied..hogy előtted más már "használta" (bocsánat ez nem helyén való szó)
de ettől függetlenül felnőttek vagyunk, el kéne tudnunk fogadni, hogy voltak mások is, nem?
Lehet, hogy igazad van.
az a gond, hogy bár a szüzességét elvesztette 2 éve egy egyéjszakásban, kapcsolata csak 2 évvel később lett.
Lehetséges, hogy valahol irigy arra, hogy nekem voltak kapcsolataim neki pedig nem?
Nem is értem miért jött szóba az, hogy kivel voltál a múltban?
Exekről minek beszélni az épp aktuális pároddal?
A barátodnak nem volt még rajtad kívül barátnője? Ha nem volt,akkor tipikus gyerekes felfogása van, ha volt neki, nyugodtan hozd fel neki az exeit.
Nem ültem le vele hogy már pedig direkt az exeimről fogok vele beszélgetni, de óhatatlanul szóba került. Szeretem rövidre is zárni.
Kapcsolatunk pedig nincs veszélyben, egyáltalán nem érzem legalábbis. Nagyon szeretjük egymást.
Tény hogy kicsit gyerekes a reakció... de mivel neki még nem volt barátnője, így eltudom képzelni, hogy ez zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!