Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim szóvá tette, hogy szőrtelenítsek ott lent. Jogos a kiakadásom?
3 hónapja vagyunk együtt. Ő 25, én 20 éves lány vagyok. Szex még nem volt, bugyiban látott csak.
Borotválom ott lent, de borostás. Erre ő valamelyik nap megkért, hogy szőrtelenítsek már ott lent, mert akkor még jobban kívánna.
Mert ma a csapból is ez folyik. Legyen mindenki csupaszcsiga mindenhol.
Fogadja el, hogy ez a Te döntésed.
Ha meg nem hát így járt.
Ilyen hülyeség miatt ne hagyd, hogy lerombolja az önbizalmad!
Ő is szokott szőrös lenni, ha senki nem látja, csak játssza az eszét!
Szerintem se vedd ennyire a szívedre ezt a dolgot.
Én is heti 1x szedem le teljes, de van hogy másfél hét kell. Másképp kipattogzok. Alul én is le tudom szedni heti 2x is akár, de a szeméremdomb kipattog ha sűrűn csinálom. Próbálom olyankor, ha tudom hogy lesz szex így általában teljes csupaszon lát. Ha mégsem, akkor is ugyanúgy kíván, nem volt még ebből probléma. A kapcsolatunk elején nekem is volt már egy ilyen, nekem a mellbimbóm körül is jön ki 3-4 szőrszál, és egyszer mikor váratlanul jött, épp már picit nőtt vissza. Aztán másnap megjegyezte, hogy majd szedjem ki legközelebb mert megszúrta. Hmm mondom LOL, mindig ki volt szedve eddig, de hogy váratlanul jött elfelejtettem. De aztán ő is csak nevette, mondta hogy jójó csak megszúrta. :) Akkor hirtelen nekem is szarul esett, hogy mit gondol minden nap full sima a lábam hónaljam puncim kezem, mellbimbó környéke? :D Nyilván mindig kell egy kicsit hogy nőjön, nem tudsz mindig fullos lenni. Én a lábamat meg epilálom, és ahhoz növesztem is egy kicsit, mára már nem zavarja a lábam se, meg semmi. Szerintem ha mélyül a kapcsolatotok akkor ez megszokás lesz. Én is láttam már őt hónaljszőrrel (nem botóz, de 1 centis volt vagy több is) és semmi visszataszító érzést nem keltett bennem, az a lényeg, hogy tiszta, ápolt, jó illatú legyen az ember.
Szóval ne vedd a szívedre! :) Bár a jobban kívánna egy erős beszólás valóban.
Még nem is szexeltetek és máris ilyen megnyilvánulásai vannak? Mi lesz késöbb? Ha a tapasztalatlanságod miatt nyilván ügyetlen leszel bizonyos dolgokban (mindenki ilyen volt!) akkor is ilyen bunkó lesz?
Biztosan jó pasival vagy együtt?
En birom a borostat es a fazont is odalenn, sot az a jobb!
Es nem ezzel nyitunk egy kapcsolatban ezen a teren, hogy akkor most borotvalkozz...
Hát, ha ő meg tudja csinálni, hogy szőrtelen (pedig a pasasoknak sokkal gázabb a borosta, azt elhiheted), akkor egy nő is képes rá.
A kérdés, hogy kinek akarsz tetszeni?
a.) neki - leszeded. Ő is hepi - te is hepi. Aztán te is kérsz majd tőle valamit, amit majd ő tesz meg érted.
b.) magadnak - aztán legfeljebb meg is maradsz magadnak.
Szóval lehet nyomni az ego-dumát, csak egy párkapcsolat pont nem az egoról szól: aki párkapcsolatban is csak egózást nyom, meg ultimátumokat osztogat, az előbb-utóbb szépen az egojára (magára) marad.
Az "a" pont működik. A "b" pont hosszú távon senkivel sem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!