Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 5 evet le lehet zarni par nap alatt?
Ez természetes. Általában a legtöbb első szerelem véget ér valamikor. Gondolom kiakar próbálni mást is. Nem te voltál az amire a legjobban vágyott.
Mindig rossz a szakítás, és igen, van ilyen hogy hipp-hopp eltűnik.
Ilyenkor az a legjobb, ha nem is gondolkodsz ezen, csak az új lehetőségek, jobb dolgok lebegnek előtted.
Ismerkedj mással, az segít, ha nem azt látod hogy csak ő létezett.
Ahh igen, de fura, mert mar szetmentunk egyszer, es akkor visszakonyorogte magat, mert rajott hogy en kellek neki, es sosem talal.nalam jobbat.
Most meg siman szakitott,mert egyedulletre van szuksege.
De talan jobb igy, nem tudom. Most kb. otmillio darabra tort ossze a szivem.:D
Ha egyszer már szétmentetek, akkor valami nem működött jól.
Igen, le lehet zárni 5 évet úgy, hogy fogja magát és lelép - de ezt nyilván hosszas gondolkodás előzte meg, ezen kívül érzelmileg lezárni nem napok kérdése lesz.
Szóval az egész nem egy pillanat műve, hanem egy folyamat.
Hát igen, ebben igazad van.
Amúgy az első szakításnál én 16 voltam, ő meg 18, utána még 3-4 évet gondtalanul együtt voltunk.
Bizonyosan igazatok van benne, hogy sok ideig erlelodott a fejeben, ezt nekem ugy mondta el, hogy mar par honapja nem szerelmes de maganak sem vallotta be csak az utobbi par napban.
De utolso ne tudj mar tobbet a kapcsolatomrol mint en magam, legyszi :)
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!