Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 5 evet le lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 5 evet le lehet zarni par nap alatt?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a baratommal, par honapja voltak problemak a kapcsolatban, es azt mondta mar nem szerelmes(srsly, 5 ev utan..), nem akar velem lenni, nem akar velem aludni, nem akar tobb puszit adni.. Es nekem annyira hihetetlen,hogy par nap alatt ezt igy eldontotte magaban, h. csak ugy hipp-hopp lezar 5 evet. En nagyon szeretem..:( szerintetek lehetseges hogy csak pillanatnyilag gondolta igy es megbanja majd vagy ha mar ilyen dolgokat is kijelent, az tenyleg a veget jelenti?
2016. jún. 30. 01:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja amugy megcsalas sose volt, meg nem vertuk agyon egymast, szoval viszonylag normalis parkapcsolat volt.(persze veszekedesek.voltak sajnos) 20L22F
2016. jún. 30. 01:44
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez természetes. Általában a legtöbb első szerelem véget ér valamikor. Gondolom kiakar próbálni mást is. Nem te voltál az amire a legjobban vágyott.

Mindig rossz a szakítás, és igen, van ilyen hogy hipp-hopp eltűnik.

Ilyenkor az a legjobb, ha nem is gondolkodsz ezen, csak az új lehetőségek, jobb dolgok lebegnek előtted.

Ismerkedj mással, az segít, ha nem azt látod hogy csak ő létezett.

2016. jún. 30. 01:52
 3/12 A kérdező kommentje:

Ahh igen, de fura, mert mar szetmentunk egyszer, es akkor visszakonyorogte magat, mert rajott hogy en kellek neki, es sosem talal.nalam jobbat.

Most meg siman szakitott,mert egyedulletre van szuksege.

De talan jobb igy, nem tudom. Most kb. otmillio darabra tort ossze a szivem.:D

2016. jún. 30. 01:56
 4/12 Fish1 ***** válasza:

Ha egyszer már szétmentetek, akkor valami nem működött jól.

Igen, le lehet zárni 5 évet úgy, hogy fogja magát és lelép - de ezt nyilván hosszas gondolkodás előzte meg, ezen kívül érzelmileg lezárni nem napok kérdése lesz.

Szóval az egész nem egy pillanat műve, hanem egy folyamat.

2016. jún. 30. 02:16
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, ebben igazad van.

Amúgy az első szakításnál én 16 voltam, ő meg 18, utána még 3-4 évet gondtalanul együtt voltunk.

2016. jún. 30. 02:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Biztos nem 1 nap alatt jutott el odáig, hogy szakítani szeretne. Általában aki szakít, az hamarabb lezárja.. Nagyon fiatalon jöttetek össze, hisz mégcsak 5 éves vagy. Meg kell valamilyen szinten gyászolni egy kapcsolat végét, ez természetes. Előtted az élet, annyi minden szép dolog vár még rád, ne szomorkodj... Így alakult, sajnos el kell fogadni.
2016. jún. 30. 05:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Úgy szokott ez történni, hogy érlelődik a dolog hetek óta biztos a fejében annak, aki kimondja ezt a dolgot. Csak azért tűnik úgy, hogy egyik napról a másikra képes volt simán szakítani, mert átrágta magát már ezen jó párszor és a végére te már csak a végeredményt hallhattad. Ez van, sajnos. Túl kell lépni. Manapság szinte lehetetlen éveket át tartó kapcsolatot kialakítani, mert túl sok külső ingert kap mindkét fél egy idő után és elcsábul, rájön hogy még van lehetősége és akkor már miért is ne használhatná ki...etc.
2016. jún. 30. 07:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 3 éves kapcsolatot is zártam már le egy telefonhívással, szóval igen, le lehet zárni.
2016. jún. 30. 07:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet. De ez nála sem pár nap alatt történt, maximum te nem vetted észre. Már ott hibáztatok hogy kibékültetek. Ne kövessétek el újra. Akkor is csak azért tért vissza hozzád mert nem talált hirtelen mást.
2016. jún. 30. 07:34
 10/12 A kérdező kommentje:

Bizonyosan igazatok van benne, hogy sok ideig erlelodott a fejeben, ezt nekem ugy mondta el, hogy mar par honapja nem szerelmes de maganak sem vallotta be csak az utobbi par napban.

De utolso ne tudj mar tobbet a kapcsolatomrol mint en magam, legyszi :)

Koszi a valaszokat!

2016. jún. 30. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!