Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiúk versus Rosszfiúk! A leszámolás. (? )
Figyelt kérdés
Oké tudom, hogy már legalább 6 millió ilyen kérdés volt, és azt is tudom, hogy nem lehet ennyire leegyszerűsíteni az embereket, de azért mégis. Érdekelne, hogy szerintetek melyiknek van nagyobb esélye kapcsolatra. Bármilyen vélemény ezzel kapcsolatban jöhet, a kérdésemben semmi rosszindulat nincs, csupán véleményeket kérek. Köszi szépen a válaszokat!2016. jún. 30. 09:17
21/26 anonim válasza:
Egyiket sem tudom elviselni, mindketto kategoriaval tobbszor megegettem mar magam. Meg szerencse hogy a fiuk/ferfiak fele pont a ket kategoria koze esik es teljesen normalis. Nekik van a legtobb eselyuk hosszabb tavu kapcsolatra. Egyejszakasra a rosszfiuknak. 25N
22/26 anonim válasza:
Rosszfiúnak van esélye, csak nem akar.
Jófiúnak alapon nincs esélye, de ha megtanulja az ismerkedés elején eljátszani a rosszfiút, így beindítva a nő ösztöneit, aztán visszavesz, akkor abból lehet hosszú távú kapcsolat.
Csak vannak olyan jófiúk akik egyszerűen undorodnak a színjátéktól...
23/26 anonim válasza:
És színjáték helyett fejleszteni sem akarják magukat, mert "én úgy vagyok jó, ahogy vagyok" (nehogy el kelljen viselniük a fejlődéssel járó átmeneti fájdalmat).
24/26 anonim válasza:
#23: a hazudozás, átverés elsajátítása, ráadásul bűntudat nélkül, az fejlődés? Hát nem hiszem...
25/26 anonim válasza:
Nem az a fejlődés, hanem tökösebbé és határozottabbá válni.
26/26 anonim válasza:
Én jófiú vagyok és eszem ágában sincs ezen változtatni. Büszke vagyok arra, hogy elvégeztem egy sulit, most is tanulok, és képes vagyok értéket létrehozni, teremteni, esetemben járművet fejleszteni. A rosszfiú erre nem képes, autónepper, adócsaló, drogdíler, strici, sima átverős "vállalkozó". Tehát úgy él meg, hogy nem tesz bele semmit a közösbe. Ha nem lennének jófiúk, rosszfiúk se lennének. Az, hogy a a nők miért az ilyen erőszakos, nonfiguratív tetkős bmw-s emberekre gerjednek, az ő dolguk, elég sajnálatos. Én ha csaj lennék, nem örülnék neki, ha éjjel 4-kor kommandósok törnék ránk az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!