Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg tud változni egy 36 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tud változni egy 36 éves felnőtt?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a párommal. Nagyon rossz gyerekkora volt, és a mai napig nem sok szeretetet kap a szüleitől, emiatt nagyon nagy a figyeleméhsége, ha nem rá figyelek maximálisan, azonnal sértődött lesz, meginog a bizalma, olyan mint egy kisgyerek. Sokszor tényleg azt érzem hogy megrekedt érzelmileg egy 3 éves gyerek szintjén.

Nagyon szeretem és tudom, hogy a probléma oka a multjában keresendő. Senkivel nem volt még olyan kapcsolatom mint vele, és nem akarom feladni, de nagyon sokszor úgy érzem, beleőrülök, és nem mehet rá az életem.

Pszichiáter megoldaná ezt, vagy segítség lehetne benne?

2016. júl. 1. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Pszichológussal talán javulni fog a helyzet, de csodát ne várj.
2016. júl. 1. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

Bunkó válasz: Már nem fog.Pszichológushoz meg egy férfi se fog elmenni, és az sem tudna segíteni rajta. Csak magán tudna. Én a helyedben nem pazarolnám rá az időm :( tudom szemét dolog, de ha hosszútávon gondolkodsz, lehet találnál rendezett hátterű, vidám, egészséges lelkületű pasit.

Kedves válasz: Ha lenne elég intelligenciája, mindezt nem vetítené rád ki és semmire sem, és tudna boldog, igazi férfiként viselkedni.

2016. júl. 1. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Sajna, akivel nem törődnek a szülei, könnyen alkoholistává válhat. :S nem törvényszerű, de gyakori eset. Velem sem nagyon törődtek, de én jól mentem férjhez. Ha ő is "jól nősül", kilábalhat a problémából, tudja, hogy lesz hova tartozni, lesz igazi családja ☺
2016. júl. 1. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Nem fogadnék rá, hogy megváltozna...
2016. júl. 1. 21:57
 5/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
46%
Hát maga a szeretet téma nem fog változni benne sajnos. Pszichológus nem fog segíteni, ha ő ezt nem érzi át, saját maga kell megoldja. Változni lehet, de ilyen alapvető kérdésekben nem, ez egyik alapja a kapcsolatnak, ha ez nincs meg, akkor nincs is értelme. Én is voltam ilyen helyzetben, de sok energiát őről fel és úgysem fog összejönni, pazarlod az idődet, én szakítanék vele, de te tudod.
2016. júl. 1. 22:06
 6/9 Szergej55 ***** válasza:

Én is ilyen típussal voltam együtt nemrég. Ha volt kapcsolata ezelőtt, akkor valószínű, hogy nem te vagy az egyetlen, aki segíteni próbált. Én is amortizálódtam már 1 hónap alatt is, aminek a végére azt mondtam, elég. A partnere és a pszichológusa egyszerre nem lehetsz valakinek, és aki eddig érdemben nem változott, biztos lehetsz benne, hogy ezután sem fog. Valószínűleg igazán nem is akar, mert egyszerűbb neki játszani az elesett, szerencsétlen áldozatot, ami nem kívánja meg, hogy a komfortzónáját elhagyja, valamennyi figyelmet, leginkább szánalmat meg így is kap. Te csak arra kellesz neki, hogy a te energiádból éljen, míg te egyre lejjebb kerülsz.

Én sajnos azt mondom, hogy hagyd a fenébe, akármit is érzel, más problémáját, ha az ilyen, nem veheted a válladra, nem éri meg egyszerűen.

2016. júl. 1. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
7honapom ment ra egy ilyen emberre,leszivott erzelmileg,fajo szivvel de elengedtem,nem vagyok a magam ellensege.Szo szerint fellelegeztem h vege.En hagynam.Persze nekem is ezt tanacsoltak a barataim,megis csak akkor hagytam amikor betelt a pohar.
2016. júl. 2. 01:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Én kisebb mértékben de szintén ilyen voltam, de sikerült megcáltoznom, lefoglalom magam. Szóval nem lehetetlen:)
2016. júl. 2. 07:53
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:

Persze, a dolog azért nem lehetetlen. A kérdés csak az, hogy aki ilyen helyzetben van, az fel tudja-e vállalni, mert ha nem jön össze, akkor valóban csak az energiája és az ideje megy a kútba.

Én évekig szenvedtem így, bár a lány nem volt ennyire sok problémája.....sajnos el kellett engednem, mert tudod az is a baj, hogy lesz egy pont, amikor már megrekedsz és nem tudsz már újat adni neki, nem lesz ott a figyelem rajta és akkor borul minden.

2016. júl. 2. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!