Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt szeretné, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt szeretné, hogy fogyjak pedig nem vagyok kövér. Mit csináljak? 19/L

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyok együtt a barátommal (18 éves) és már többször is felhozta a fogyókúra témát. Ő a nagyon vékony lányokat szereti. Én 155 cm vagyok és 44 kiló. A megismerkedésünkkor 42 voltam. Szerinte 40-nek kéne lennem és van egy kis felesleg rajtam. Már nagyon rosszul érzem magam a bőrömben emiatt.

2016. júl. 1. 21:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
Èn visszafogynék 42re, ahogy megismert. Annál többet nem fogynék. Egyébként én 170 cm vagyok és 50 kg, nálam 20 kg a különbség és kerek fenekem van, biztos jutna mellre is, de abból a genetika kicsivel áldott meg, nincs gyerekalkatom. Nem tudom mennyire vagy sportos, de nem is számít, a lényeg, hogy jól érezd magad a testedben. Én feltenném a barátomnak azt a kerdést, hogy mikor a nagyon vékony lányok jönnek be neki, miért engem választott 42 kgsan. Ha nem taplóságot válaszol mondhatod neki, hogy épp ezért(amit mondani fog) ne csesztessen a súlyod miatt, amíg nem hízol el, és jól érzed magad a bőrödben.
2016. júl. 1. 22:51
 12/34 anonim ***** válasza:
83%

"Èn visszafogynék 42re, ahogy megismert"

Nem tudom, hogy hány éesen ismerkedtek meg, de az ugye megvan, hogy az ember testalkata 20-22 éves koráig simán változik, semmi nem garantálja, hogy a kérdező egészséges keretek között még egyszer az életben képes lenne 42 kilós lenni...

(én is voltam 16 évesen 70 kilós, de 185 centis sportos férfiként ez manapság már akkor is lehetetlen lenne, ha még az izmaimból is sikerülne leadni valamennyit)

2016. júl. 1. 22:53
 13/34 anonim ***** válasza:
82%
A te helyedben egy dekát nem fogynék, sőt, még egy tizes felszednék, mert ez a 44kg extrém sovány és egészségtelen. Őt meg otthagynám magában a perverzióival együtt, és keresnék egy olyan férfit, aki mellett eszméletlen szexi és nőies nőnek érzem magam. Mert ilyen kapcsolat is van! ÉS megérdemled!
2016. júl. 1. 22:53
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
A BMI szerint a "sovány" legfelső határán vagy (18.3, normál: 18,5-24,9), kb fél kiló és pont beérsz a normálba, ha 40 lennél az 16,6 ami kórosan sovány kategória, a modellek ilyenek, ez rohadt egészségtelen, épp hogy nem "kellene" ilyennek lenni ,a barátod többre tartja a farkát az egészségednél.
2016. júl. 1. 22:55
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy 64 kiló vagyok 178 centire, nem tartom magam soványnak párom mégis azzal poénkodik ha kiöltöm a nyelvem olyan vagyok mint egy cipzár. Soha nem merne ilyet mondani hogy "felesleg van rajtam" meg "fogyjak pár kilót", jó, próbál rávenni valami sportra de 1. mert a gerincem tropa és kéne erősíteni 2. az állóképességem se jobb.

Ha közölné hogy fogyjak le, akármennyire dúl a láv 4 éve, közölném hogy ott az ajtó, majd visszejöhet rajta ha kihúzta a fejét a se**éből.

2016. júl. 1. 23:00
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinte 40-nek kéne lennem"

Én ezen akadtam fenn...

Mi az hogy "kéne"???

Komolyan egy olyan pasira vágysz, akit ilyen szinten csak az érdekel hogy a saját igényeinek megfelelj, mellőzve azt, hogy te hogyan érzed jól magad a bőrödben?

2016. júl. 1. 23:03
 17/34 A kérdező kommentje:
Akkor csak nem velem van a baj. Nem hiszem, hogy tudnék fogyni mert már próbáltam és iszonyatosan legyengülök. Szoktam sportolni, rajta kívül senki nem mondta még, hogy felesleg van rajtam. Anyukám és a barátnőim szerint híznom kéne. Tényleg lehet vele valami gond, egyszer amikor nála aludtam és az anyukája megkérdezte, hogy éhes vagyok-e a barátom rögtön rávágta, hogy már ettem és nem vagyok éhes. Engem meg se kérdezett nagyon rosszul esett. :(
2016. júl. 1. 23:05
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell ez neked? Őszintén! Egy olyan férfi a társad, aki megvonja tőled az ételt és rontja az önbecsülésed, csak azért, mert neki az egészségtelenül sovány nők tetszenek. Az ilyen hozzáállású embertől a kutyát is elvenném, nemhogy a társa legyek!

Azt gondolom, hogy a MINIMUM!!! amit elvárhatsz egy kapcsolatban az az odafigyelő, jót akaró szeretet. Aki beteggé és gyengévé akar tenni a saját szexuális vágyainak kielégítésére, az NEM SZERET! És ez itt a fontos részlet! Bántanak! Ismerd fel!

2016. júl. 1. 23:07
 19/34 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Miért jó az neked, hogy hagyod magad megalázni? Ez valami hóbort a mai fiatalok körében? Annyi normális ember van az országban, miért pont egy ilyenhez kell ragaszkodnod?
2016. júl. 1. 23:13
 20/34 cukilányka 0.0 ***** válasza:
15%
Lehet, hogy izomtalan soványdagi vagy.
2016. júl. 1. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!