Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt szeretné, hogy fogyjak pedig nem vagyok kövér. Mit csináljak? 19/L
"Èn visszafogynék 42re, ahogy megismert"
Nem tudom, hogy hány éesen ismerkedtek meg, de az ugye megvan, hogy az ember testalkata 20-22 éves koráig simán változik, semmi nem garantálja, hogy a kérdező egészséges keretek között még egyszer az életben képes lenne 42 kilós lenni...
(én is voltam 16 évesen 70 kilós, de 185 centis sportos férfiként ez manapság már akkor is lehetetlen lenne, ha még az izmaimból is sikerülne leadni valamennyit)
Amúgy 64 kiló vagyok 178 centire, nem tartom magam soványnak párom mégis azzal poénkodik ha kiöltöm a nyelvem olyan vagyok mint egy cipzár. Soha nem merne ilyet mondani hogy "felesleg van rajtam" meg "fogyjak pár kilót", jó, próbál rávenni valami sportra de 1. mert a gerincem tropa és kéne erősíteni 2. az állóképességem se jobb.
Ha közölné hogy fogyjak le, akármennyire dúl a láv 4 éve, közölném hogy ott az ajtó, majd visszejöhet rajta ha kihúzta a fejét a se**éből.
"Szerinte 40-nek kéne lennem"
Én ezen akadtam fenn...
Mi az hogy "kéne"???
Komolyan egy olyan pasira vágysz, akit ilyen szinten csak az érdekel hogy a saját igényeinek megfelelj, mellőzve azt, hogy te hogyan érzed jól magad a bőrödben?
Miért kell ez neked? Őszintén! Egy olyan férfi a társad, aki megvonja tőled az ételt és rontja az önbecsülésed, csak azért, mert neki az egészségtelenül sovány nők tetszenek. Az ilyen hozzáállású embertől a kutyát is elvenném, nemhogy a társa legyek!
Azt gondolom, hogy a MINIMUM!!! amit elvárhatsz egy kapcsolatban az az odafigyelő, jót akaró szeretet. Aki beteggé és gyengévé akar tenni a saját szexuális vágyainak kielégítésére, az NEM SZERET! És ez itt a fontos részlet! Bántanak! Ismerd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!