Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt szeretné, hogy fogyjak pedig nem vagyok kövér. Mit csináljak? 19/L
Menekülj! MOST! Aki szeret az szeret, nem megváltoztatni akar!
Plusz a számok alapján nagyon-nagyon vékony lehetsz, úgyhogy tessék szépen táplálkozni.
A srácot meg dobjad ki a francba, csak el kell hinned hogy lesz sokkal jobb is!
De ezt szerintem érzed te belül, csak nem mersz lépni. Remélem megjön a bátorságod :/
Annak idején nekem is volt egy hasonló srác. Nálunk aludtunk, anyu sajtos tejfölös csirkét csinált, ami a kedvencem. Hihetetlen éhség jött rám este, és ki akartam menni a konyhába olyan hét óra körül, mikor meglátta a csávó hogy eszem, kijelentette hogy ő bizony sosem járt, és soha nem is fog járni kövér nővel. Mindezt azért mert ettem pár falat csirkét....
Ezt még lenyeltem neki, de mikor kínait ettünk, és megszólalt, hogy nekem miért kell egy teljes egész adagot ennem, mikor a fél adag is eleg lenne, betelt a pohár!
Senki ne akarja már nekem megmondani hogy mikor, mit, és mennyit ehetek!
"Én 155 cm vagyok és 44 kiló."
Formás kis törpe lehetsz. :)
Nno.
A súlyoddal az égegyadta világon semmi probléma sincs,
viszont a barátod ízlésével már más a helyzet. Azt viszont óggya meg ő maga!
El ne kezdj fogyózni, komoly egészségügyi gondjait lehetnek.
Mit akar ez a jóember, hogy 30 kiló legyél :D
Ne butáskodj.
Valami nyak fölött nem minden oké nála, vagy egy 10 éves gyerek szintjén van,már megbocsáss.
Ne hallgass rá.
Mond meg,hogy nem.
A #17 válaszod éppen most olvastam el.
Rávágja, hogy nem vagy éhes.
Pffff.
Dobd ki ezt a beteg kis görcsöt minél előbb,mielőtt rámész erre a "kapcsolatra" testileg és lelkileg is.
Lépj :)
Az, hogy az én párom mondja hogy fogyjak, azt megértem, mert sajnos nekem tényleg van miből (25kg plusz, nem titkolom). Ő is a vékony lányokat szereti, de már az elején mondta, hogy valami más fogta meg bennem, nem a kinézem. Két sérülés után nem mehetek olyan sportra, ahol futni, ugrálni kell, mivel még nem is a városban lakok, a sportolás sem nagyon megoldható, már ha nem akarok éjfélre hazaérni. és 5-kor már kelni. Nekem azért mondja, hogy fogyjak, mert még jobban terheli a sérült részeimet és nem tesz jót a szívemnek se. Orvoshoz is elmentünk, ők se találtak semmit. Alig eszem valamit, ezt is tegyük hozzá.
Ha az én esetemet nézzük, akkor még normális lenne és jól esne, ha figyelne az egészségemre. A te eseted nem normális. Mondd meg neki, hogy IGENIS CSINOS VAGY és nem fogod az egészségedet kockáztatni miatta. Én inkább sportolnék, hogy legyen egy pici nőies izmom ( napi 20 fekvő, felülés, gugolás csodákra képes, a régi időmből tudom amikor még nem így néztem ki). És ha akkor problémázik mert "nehéz" vagy (izom azt hiszem 60%al nehezebb a zsírnál) és nem a formádat nézi (ha már egyáltalán ez a fontos neki, nem a lelki dolgok) akkor még inkább kitennem a szűrét.
Kitartás csajszi :) És ne érezd rosszul magad. Én annak is örülnék, ha újra 70 kg lehetnék (magasság, sportos múlt végett). Fel a fejjel :)
Akkor en assam el magam a 153 cm es 48 kg-ommal? :D
En a helyedben dobnam a francba! Ha lenne felesleged azt mondom oke fogyj le. De a 155 cm, 44 kg-mal nincs semmi baj! Sztem a pasid fejeben gondok vannak. Meg a vegen anorexiast vagy etkezesi zavarost csinal beloled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!