Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen nő?
Barátnőméknél vagyok a hétvégén mert házépítés folyik. Tegnap egész nap betonoztunk, beálltam az apja és a bátyja mellé dolgozni, és rendesen dolgoztam is. Ez szerintem teljesen normális dolog volt. Reggeltől estig dolgoztunk, csak annyi szünetet tartva amíg bementünk inni egy-egy pohár hideg valamit. Bent a barátnőm és az anyja csak főztek. Este végeztünk 7 után valamivel, mindenki hulla fáradt volt, de leültünk hárman a teraszra árnyékba meginni végre egy jó hideg sört zárásképp. Mikor barátnőm ezt meglátta kijött és elkezdett hisztizni, hogy egész nap hozzá sem szóltam meg nem foglalkoztam vele, de bezzeg sörözni van időm.
Fáradt voltam a veszekedéshez meg ott volt az egész családja így csak hallgattam. Este meg megpróbált rám mászni, hogy ő most azonnal szexelni akar és nem értette meg, hogy egész napi kemény fizikai munka után fáradt vagyok és csak pihenni akarok. Persze megint hisztizett, és a vége az lett, hogy kint aludtam a kanapén (roppant kényelmes volt...)
Ma kiderült, hogy ő valójában egész nap a szobájában nyomkodta a gépét...
Na most kérdem én normális az ilyen nő, vagy hagyjam ott?
Komolyan elgondolkodtam ezen.
25F 21L
5-os valaszolo! Az elejen szepen leirtad, hogy neked masfel ev kellett ahhoz, hogy kikupalodj az elozo bararod mellett. Mit szoltal volna, ha otthagy teged a hisztid miatt? Gondolom nem orultel volna. Akkor most miert buzditod a kerdezot, hogy hagyja ott a baratnojet?
Bocsi hogy belekotok, csak kicsit fura volt:)
Egyebkent tenyleg kell ido, mig az adott par osszeszokik, minden azon mulik, hogy szeretik e egymast elegge ahhoz, hogy kibirja ezt a kapcsolatuk.
Kerdezo, szerintem ha mar igy felteszed a kerdest, lehet hogy azon kene elgondolkoznod, szereted e egyaltalan a baratnodet.
Nezd.En megertem mikor parom azt mondja,hogy faradt.dolgozik 8oraban,folyamatos 6+2 ben,plusz maszekol mellette fizikai munkat.es a melletet nem ugy ertem,hogy a piheno napokon,hanem sokszor a munkabol megy maszekba.eppen csak enni ugrik haza es attoltozni,vagy forditva.
Mondjuk En is 3gyerekkel vagyok itthon.nem vagyok En sem epp kipihent :D
Sokszor megis rohadtul lenne kedvem hancurozni,de latom rajt,hogy egy jo masszazs az ami joo esne Neki.es ezert sokszor megkapom utana amit En szeretnek.
Tudom,hogy erunk csinalja,ezert nem alberletben lakunk,ezert van auto a seggunk alatt,ezert tudok 30.an ugy boltba menni,hogx nem kell az aprot szamolgatnom.
Eleinte En is nehezen viseltem,hogy allandoan faradt,de aztan rajottem,hogy kis plusz kedvessegel tobbre megyek mint azzal ha bevagom a durcit.
Egyszeri alkalom volt ez nalatok?vagy megszokott?jo nem betonozol minden nap,de biztosan van olyan helyzet,hogx nincs kedved.akkor hogy reagal?
Probald megbeszelni vele.
Kedves #12.
Elotte levo baratom elhagyott a hiszti miatt es jol tette. Lecket kaptam tole hogy a kovetkezonel megvaltozzak
Es igen, még mindig buzditom a kerdezot hogy inkabb hagyja a baratnojet ha ez ennyire nyomaszto.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!