Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele ezt tudván? 19l
Előbb vagy utóbb, de minden kiderül. Hát ez nagyon igaz, főleg, ha kikotyogják.
5 éve van barátom. Ő 16 én pedig 14 voltam, mikor összejöttünk. A kapcsolatunk nagyon jó. Komolyra tervezett: házasság, gyerekek.
Tegnap este viszont megtudtam valamit. A barátom egyik közeli haverjától, aki második szomszédom. Állítólag a lelkiismerete nem hagyta nyugodni.
Szóval... Van egy csaj. Anno hallottam vissza ezt+azt, hogy a barátom jóban van vele. Elég féltékeny típus vagyok, a barátom persze kimagyarázta. Még akkor is, mikor a saját szememmel láttam őket csevegni, elvonulva X helyen. Tudom, hogy szeret és nem csalt meg. Ezt a haver is megerősítette. Sosem csalt meg, csak szeretne. Ugyanis neki mesélt erről a csajról, hogy nagyon szeretne vele lefeküdni, kívánja, izgatja stb. Pedig nincsenek is nagyon kapcsolatban. Tehát nem tartják folyamatosan a kapcsolatot. Viszont a múlt héten elmentek valahová és ott volt az a csaj. Beszélgettek. A haver szerint nagyon "kanos" lett. Szerinte ott helyben megdugta volna, ha nem vagyok én, bár ha a csaj bepróbálkozik... Kiderült, hogy régen találkozgattak, lekitársa volt a csaj vagy mi a franc. Ez megszűnt, mármint az összejárás. Nincs más csaj, mert kikérdeztem, de erre nagyon gerjed. Hű hozzám, de amiket megtudtam, nagyon mellbevágtak.
Jó, persze, nem csalt meg, de ez akkor mégis micsoda? Ezt minek nevezik?
Mondjuk nem is tudom majd vegyem elő ezekért, hogy a srácot ne köpjem be.
A barátom egy nagyon rendes srác, segítőkész, olyan kedves, erre megtudom, hogy 2 éve másra (is) izgul? Mert nem mai történet. Régóta kapcsolatba állnak. Csak mikor kiszagoltam ezt+azt, visszavett..eddig...
Most őszintén! Ez nem megcsalás, hanem? Mi???
Gyerekek voltatok, amikor összejöttetek és 5 éve együtt vagytok. Nem csodálom, ha vágyik mást is megismerni, hiszen nem sok tapasztalata lehet ezen a téren. Ez a kíváncsiság előbb-utóbb szerintem csak erősödni fog benne, akármit is csinálsz.
Nehéz lehet betartani, hogy valaki 16 éves korától mondjuk 70 éves koráig csak egy nővel próbálkozzon. Persze egy dolog a tisztesség, meg az erkölcs, de aki komoly kapcsolat előtt nem próbálta ki önmagát, nincsenek tapasztalatai másokkal, az nagyobb valószínűséggel vágyik ki a nagyvilágba, megismerni, megtapasztalni a dolgokat.
Őszinte választ akarsz? Fájni fog:
Sajnos túl korán jöttetek össze!
akármilyen nagy is a szerelem, a megismerés, kipróbálás vágya a barátodban egyre erősebb lesz - és ez az ő korában természetes!
Mivel nem meri bevallani, ezért kettős életet fog élni. Ha a csaj beadja a derekát, azonnal meg fogja döngetni - ha nem őt, akkor egy másikat...
Lehet, hogy eljön az az idő, amikor te is kiváncsi leszel más pasira is, pláne ha megkörnyékez!
Édes, de nehéz teher a hűség, és kevesen tudják ezt a terhet egyenes gerinccel viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!