Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Kérlek vezessetek már ki a sötétségből, mert lehet én kérek hatalmas dolgot a barátnőmtől vagy csak nem érdekli a kérésem?
Mi megkerdezzuk egymastol, h van-e kedve jonni a masiknak, mikor erne ra: elmondjuk kivel talalkozunk. Aztan megbeszelunk egy idopontot. Mindig tudjuk, hova megy s masikunk es kivel es kb meddig marad. Barmikor odamehet a masikunk, szivesen latjuk.
Ah a te bnod viselkedik, az mar egy laza kapcsolatra hajaz, vagy azza akarja alakitani.
Én is úgy értelmezem, hogy még nem éltek együtt. (Ha együtt élnétek akkor egyértelmű lenne, hogy tudjátok, hol a másik, mikor jön haza).
Így talán kicsit más a helyzet, de pl ha magunkból indulok ki, mi kb egész nap kommunikálunk (nem telefonálunk, hanem írásban), persze nem egyfolytában, nyilván van, hogy kimarad pár óra (de nem sok), és mikor még nem éltünk együtt, akkor is mindig tudtuk, mi van a másikkal, és ez mind a kettőnknek így volt a jó.
Nyilván mások vagyunk, valakinek ez már sok lenne, valaki viszont igényli. Az a szerencsés, ha a pár mindkét tagja ugyanúgy gondolkodik erről, mert különben vitát szül a helyzet, mint ahogy nálatok is. Próbáljátok megbeszélni, hátha sikerül kompromisszumra jutnotok.
Nos ahány ház ugye, de én pl biztos nem írogatnék félóránként sms-eket. Mondjuk nem is bírnék együtt lenni olyannal, aki képtelen kimászni a s_eggemből. Ha tudni akarja bármi okból, hogy hol vagyok, mit csinálok, akkor hívjon föl, írjon sms-t, de nem fogok bejelentkezni, mint egy kisgyerek az anyukájának.
De hát nem gond ez, sokfélék vagyunk. Olyan párt kell keresni, akivel hasonló az életfelfogásotok.
1. Együtt éltek? Ha nem, akkor minek írogasson? Elég, ha este, vagy következő találkánál elmeséli.
Ha igen, akkor viszont legalább annyit írhat, hogy ide mentem, kb. ekkor jövök - hogy ne aggódj, ha este 10-kor sincs még otthon.
Egyébként te kontrollálni akarod őt, MAGAD miatt, és nem azért, mert féltenéd. Ezt felejtsd el, így én is kiakadnék (pedig mindig! sms-eztünk az exemmel, ha elmentünk valamerre és később/éjszaka értünk haza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!