Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vissza akar majd jonni?
A baratommal több evig (5) egyutt voltunk, de az a helyzet, hogy nem igazan tett semmit a kapcsolatert, sot. Minden egyes nap csak jatszott meg par naponta athivott este 11kor hogy aludjunk. Ennek ellenere en próbáltam volna kozos programokkal javitani kicsit a dolgokon, meg sokat szovatettem neki ezt a "kis" hibajat de o ugy vette az egeszet h hisztizek es termeszetes hogy egesz nap kockul.
Vegul addig ragtam a fulet emiatt hogy o dobott ki engem. Azt mondta nem tudja mi lesz kesobb de most besokallt es ugy erzi nem szerelmes. (hogy lenne ha ram sem nez csak a barom monitorra?? Meg amugy is hetente egyszer talalkozott velem, mitől sokallt be..)
En otthagytam es letiltottam. A barati korunk kozos/csak en tobbet vagyok veluk/, es tőlük kerdezgeti, hogy/hol vagyok, jól vagyok-e, mit csinalok. A kornyezeteben levok azt mondjak, hogy nagyon szenved. A cuccaink még nincsenek visszacserelve..
Tény, hogy nem sok ertelme volt igy a kapcsolatnak, es en is csak szenvedtem mellette :/ de azert kivancsi vagyok, hogy miert szenvedhet annyira ha eddig total telibesz*rta a fejem...
20L
Ha nem tett semmit a kapcsolatért, miért érdekel, hogy vissza akar-e jönni?
Azért szenved, mert nincs aki elviselje már!
Hat nyilvan azert erdekel, mert en szeretem ot akkor is ha egy barom:D ha nem szeretnem mar akkor en szakitottam volna rég... az egyutt toltott ido meg jo volt, csak rohadt keves.
Koszi a valaszod:))
Mert most mit csinaljak? Ha nem tiltom le akkor nem birnam ki,hogy ne irjak neki, azzal meg semmire sem megyek, mert csak elmergesedne a dolog. Ha akar valamit attol meg tud keresni pl.telefonon. Nem vagtam el minden kommunikacios vonalat.
Nem is azt akarom, hogy ujra az legyen ami regen volt, hanem hogy esetleg rajojjon a hibaira es probalja meg kicsit megemberelni magat es ugy viselkedni mint egy normalis parkapcsolatban.
Ha az öt év alatt nem tett semmit a kapcsolatért, illetve nem változott, akkor komolyan azt várod, hogy na majd most?!
Szenved? Eddig meg teljesen lesz.rta a fejedet, nem?
Most komolyan azt hiszed, hogy változna valami azért, mert nem keresed? Teljesen mindegy, hogy letiltod vagy nem, megvan-e a száma vagy nem, ha keresni akarod, akkor úgyis megtalálod a módját.
Ne haragudj, lehet, hogy nincs igazam, de nem arról van szó, hogy inkább saját magadat félted tőle,és hamar durcás tudsz lenni, ha nem úgy történik valami, ahogy szeretnéd? Ő inkább játszik, alszik, te meg inkább mennél ide-oda, ez két külön életmód, ez nem fog megváltozni azért, mert most pár napig vagy hétig nem keresed, meg próbálod jobb belátásra bírni, ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!