Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek vissza akar majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vissza akar majd jonni?

Figyelt kérdés

A baratommal több evig (5) egyutt voltunk, de az a helyzet, hogy nem igazan tett semmit a kapcsolatert, sot. Minden egyes nap csak jatszott meg par naponta athivott este 11kor hogy aludjunk. Ennek ellenere en próbáltam volna kozos programokkal javitani kicsit a dolgokon, meg sokat szovatettem neki ezt a "kis" hibajat de o ugy vette az egeszet h hisztizek es termeszetes hogy egesz nap kockul.

Vegul addig ragtam a fulet emiatt hogy o dobott ki engem. Azt mondta nem tudja mi lesz kesobb de most besokallt es ugy erzi nem szerelmes. (hogy lenne ha ram sem nez csak a barom monitorra?? Meg amugy is hetente egyszer talalkozott velem, mitől sokallt be..)

En otthagytam es letiltottam. A barati korunk kozos/csak en tobbet vagyok veluk/, es tőlük kerdezgeti, hogy/hol vagyok, jól vagyok-e, mit csinalok. A kornyezeteben levok azt mondjak, hogy nagyon szenved. A cuccaink még nincsenek visszacserelve..

Tény, hogy nem sok ertelme volt igy a kapcsolatnak, es en is csak szenvedtem mellette :/ de azert kivancsi vagyok, hogy miert szenvedhet annyira ha eddig total telibesz*rta a fejem...

20L

2016. júl. 5. 03:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tett semmit a kapcsolatért, miért érdekel, hogy vissza akar-e jönni?

Azért szenved, mert nincs aki elviselje már!

2016. júl. 5. 05:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Hat nyilvan azert erdekel, mert en szeretem ot akkor is ha egy barom:D ha nem szeretnem mar akkor en szakitottam volna rég... az egyutt toltott ido meg jo volt, csak rohadt keves.

Koszi a valaszod:))

2016. júl. 5. 05:56
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezt most nem értem. Nem foglalkozott veled, szakított, letiltottad, most meg szereted. Döntsd el neked mi a célod. Szerintem is inkább azért szenved, mert nincs más neki. Neki egyelőre az elég, hogy kockul, áthív, mellette alszol, ennyi, szerintem neki most nem való párkapcsolat. Összejössz vele újra tegyük fel, mi változna?
2016. júl. 5. 06:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Mert most mit csinaljak? Ha nem tiltom le akkor nem birnam ki,hogy ne irjak neki, azzal meg semmire sem megyek, mert csak elmergesedne a dolog. Ha akar valamit attol meg tud keresni pl.telefonon. Nem vagtam el minden kommunikacios vonalat.

Nem is azt akarom, hogy ujra az legyen ami regen volt, hanem hogy esetleg rajojjon a hibaira es probalja meg kicsit megemberelni magat es ugy viselkedni mint egy normalis parkapcsolatban.

2016. júl. 5. 06:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha az öt év alatt nem tett semmit a kapcsolatért, illetve nem változott, akkor komolyan azt várod, hogy na majd most?!

Szenved? Eddig meg teljesen lesz.rta a fejedet, nem?

2016. júl. 5. 08:35
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:

Most komolyan azt hiszed, hogy változna valami azért, mert nem keresed? Teljesen mindegy, hogy letiltod vagy nem, megvan-e a száma vagy nem, ha keresni akarod, akkor úgyis megtalálod a módját.

Ne haragudj, lehet, hogy nincs igazam, de nem arról van szó, hogy inkább saját magadat félted tőle,és hamar durcás tudsz lenni, ha nem úgy történik valami, ahogy szeretnéd? Ő inkább játszik, alszik, te meg inkább mennél ide-oda, ez két külön életmód, ez nem fog megváltozni azért, mert most pár napig vagy hétig nem keresed, meg próbálod jobb belátásra bírni, ez nem így működik.

2016. júl. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!