Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Felnőtt párkapcsolatok » Randizás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Megint csak játszani akar mert nincs senkije, vagy csak azért hivott el randira, hogy ne haragudjak rá? 22L

Júniusban randizgattam egy férfivel 1 hónapot. Előtte többször is elhivott randizni, de elutasitottam (épp szakitani készültem a volta barátommal, de ő ezt nem tudja).


3-szor hivott el randizni, mind a hármat lemondtam. Elhivott negyedszerre is, amire igent mondtam (gondoltam, hogy ha tényleg nem adja fel, akkor nagyon tetszem neki és lehet is belőle kapcsolat). Az első randin ebédelni voltunk, randi végén megöleltem, váratlanul érte és ezért nem reagált. Aznap este irt nekem, bocsánatot kért, és megigérte, hogy majd bepótolja. Ez a mondata után elkezdtem gondolkodni, hogy hogy akarja bepótolni, és hát szerelmes lettem bele. Következő héten egy másik városban voltunk, de külön. Miután mindketten elvégeztük a dolgainkat, megkérdezte, hogy nem lenne kedvem egy üditőre és utána hazavisz. Jól telt az idő, jókat beszéltünk, kacagtunk. Úton hazafele kifogytunk a témákból. Megkérdezte, hogy mielőtt hazavinne, nem lenne kedvem még egy kicsit a parkban ülni, beszélgetni (Otthon, a városban). Beleegyeztem, leültünk egy padra, de csak a madarakról tudtunk beszélni. Egyszer csak látom, hogy közelebb ült hozzám, átkarolt és simogatott. Azt mondta, hogy most ő a soros, hogy öleljen meg. Én hozzábújtam, rátettem a fejem a vállára, és mondtam, hogy milyen jól érzem ott vele magam. Ezek után csókolózni kezdtünk, elég hosszú ideig. Indultunk hazafele, és egy más lányneven szólitott, de nem vette észre. Rákérdeztem, hogy ki az, csak meredten bámult, és kis idő elteltével mondta, hogy az unokatestvére s azért szólitott igy, mert kiváncsi volt, ha figzelmes vagyok. Persze, én nem igazán tudtam ezt elhinni. Beültönk a kocsiba, mondta, hogy ne menjünk még haza, üljünk még egy kicsit kint. Elmentünk egy másik parkba, folytattuk a csókolózást.Később beültünk a kocsiba, hogy vigyen haza, és elindult az erdő felé. Rájöttem, hogy mi a szándéka, és mondtam, hogy ne menjünk oda, mert sár van és beragad a kocsi kereke. Elvitt az utcámig, de nem szálltam még ki, megcsókolt, elkezdett tapizni, beinditotta a kocsiját és elindultunk a faluja felé. Mondtam, hogy álljunk meg és vigyen vissza. Hazaértem, este megbeszéltük ,hogy a következő nap találkozunk.


Másnap ir, hogy sajnos felgyűlt egy csomó munkája, nem ér rá, de majd bepótoljuk.

A következő héten többször is találkoztunk, mikor neki volt szabadideje (munkaszünet stb). Akkor is hevesen csókolóztunk. Meg is mondta, hogy ő nem biztos magában, hogy nem fogunk messzibbre jutni csóknál.


Nem találkoztunk kb egy hétig, mert túl elfoglalt volt, de a kapcsolatot tartottuk. Én eközben elkezdtem dolgozni (abban a városban ahol ő is dolgozik, de mivel más a programunk, nem tudtunk a buszon találkozni). Mondta, hogy majd hivjam meg valamire az első fizetésemből. Beleegyeztem. Még azt is kérdezte, hogy nem lenne kedvem egy éjszakát vele tölteni egy szállodában? Mondtam, hogy nem. Erre ő kimagyarázta magát... azt mondta, hogy rosszul értettem amit mondtott, valoszinűleg azért volt a válaszom olyan egyértelmű, és hogy ő úgyis töltene egy éjszakát, csak nem szeretne egyedül lenni.

Még találkoztunk ezután egyszer, de már nem volt mindennapos a beszélegtésünk. De a vonzalom kettőnk között csak nőtt. Közeledett a születésnapja, én vettem neki egy kis ajándékot, és mellé egy csokit, ezt még a születésnapja előtti napon odaadtam neki. A születésnapján is találkoztunk, végül a lakásomon kötöttünk ki, és megtörtént a dolog. Az aktus után megint az "unokatestvére" nevén szólitott, végül bevallotta, hogy a volt barátnője, akivel alig 2 hónapja szakitottak (Engem kb 5 hónapja kezdett el hivni randizni, mikor randizni kezdtünk, alig 1 hónapja szakitottak). A szex után képes volt megkérdezni, hogy eddig tényleg csak 1 valakivel voltam (mondtam neki), megkérdezte, hogy miért szakitottunk (nem mondtam konkrét okot), és hogy a volt barátom vagy az ő farka a nagyobb. Mondtam, hogy kb egyforma, és nem hitte el, mondta, hogy a volt barátomé biztos nagyobb.


Ezután mondott egy dátumot, hogy mikor találkozunk Előtte egy nappal megkérdeztem, hogy áll-e még a találka? Mondta, hogy sajnos sok dolga lett és hogy halasszuk el. Már csak hetente kb 1-szer beszéltünk. Következő hónapban mikor a fizetést kaptam, ráirtam, hogy szóljak, hogy meghivom egy tésztára/italra. MOndta hogy sok a dolga, nem ér rá és hogy még találkozhatunk, de nem engedi, hogy én álljam, ő akar majd fizetni. Kérdezte, hogy ha találkozunk, akkor jók leszünk, nem fogunk rosszalkodni? Mondtam, hogy igen, mert nem akarok egyéjszakás kalandokat (Ekkor már nagyon rosszul éreztem magam, hogy a szex után már nem akart találkozni, de mivel megigértem, hogy meghivom valamire, betartottam a szavam). Mondta, hogy ő se akar kalandokat, csak nem lehetünk együtt a korkülönbség miatt és azért mert még van egy év egyetemem.


Pár nap múlva találkoztunk a buszon, mondta, hogy megy nyaralni a barátaival, és azt is, hogy hova.


Ekkor már tudtam, hogy ki a volt barátnője és azt is, hogy 1 évvel fiatalabb nálam.


Miután visszatért a nyaralásból, láttam a Facebookon, hogy a volt barátnője kitett egy képet (nem közöst), hogy ő is ott volt, ugyanabban az időben, több mint valoszinű, hogy vele. Hát én többet nem irtam neki, akárhányszor beszétünk, mindig ő irt kb 1 napoként, de nagyon szűkszavúan.


Utolsó előtti alkalomkor mikor irt nekem, megkérdezte, hogy haragszom rá, amiért nem találkoztunk többet? Mondtam, hogy nem , én nem haragszom meg olyan gyorsan.


Ez az egész történet ráébresztett arra, hogy a volt barátom egy igazi kincs volt, és nagyon megbántam a szakitást. Felkerestem, kibékültünk, újra összejöttünk.


A tegnap megint irt a másik férfi, megkérdezte, hogy szeretnék vele egy üditőt majd meginni? Mondtam, hogy igen, de közben eldöntöttem, hogy úgy csinálok mint ő...igent mondok, és utolsó pillanatban lemondom.


Azóta nem beszéltünk. Amúgy ez az illető egy volt tanárom az egyetemről, akivel vizsga után kezdem el randizni, többet nem fog tanitani, 30 éves.


Szerintetek miért hivott? Gondoltam arra is, hogy csak úgy mondta, hogy keltsen reményt bennem és ne haragudjak rá, vagy csak pótkerék vagyok, és jelenleg nem áll jól a helyzete a barátnőjével  szept. 9. 20:05  Privát üzenet  

A válaszok

Kínszenvedés volt végig olvasni, de már bocsi, de a sztoriból rohadtul érződik, hogy végig csak megakart kettyinteni. Nem keresett egy darabig úgy, mert nem adtad magad.

Aztán lefeküdtél vele, de ő kapcsolatot nem akart, az is lehet, hogy exével is összemelegedtek, de végül nem állt jól a szénája, és kellett volna valaki, akit kúrhat.


Komolyan mondom, semennyi tartás nincs az emberekben?

Itt vagyok 31 éves fejemmel, nem sok embernek kellek sajnos, de eddig azért mindig tartottam magam. Volt, hogy évekig nem szexeltem, és nem, nem mentem prostihoz se.

Bár tény, most már rá szoktam. Mert nem akarom úgy leélni az életem, hogy semennyit nem szexelhetek. A nők elvárnák simán, hogy cölibátusba dögöljek meg..

Most ha 5 évig nem jönne össze semmi, 5 évig ne szexeljek? Bulizni nem járok, piás csajokra nem szeretek nyomulni. Nem tudom, akkor így nekem hogy jutna?

Ha vissza mentél az exedhez és jó a kapcsolatotok, akkor örülj neki és élvezd az életed.A válasz 83%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/6Időpont szept. 9. 20:38 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Kislány, még mindig csak meg akar dugni, nem érdekli, mit gondolsz. A játszmázás meg dedó.

És már megint egy "felnőtt", egyetemista... Eszetek merre?A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/6Időpont szept. 9. 21:09 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Azért hívott, mert áll a farka és meg akar dugni. Mi nem világos?...

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/6Időpont szept. 9. 22:00 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Persze most megint jol jönnél neki

. Sztem a volt csajaval nem ugy alakultak a dolgai.Ne is agyalj rajta csak azt akarja semmi mást. Ha jön egy másik csaj ugy is lekoccoltat. Jol tetted hogy visszaadtad neki. Ezt érdemli.A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/6Időpont szept. 11. 23:36 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Már az első randin sem véletlenül mentetek egyik helyről a másikra. Csak szexelni akar veled, semmi egyéb.

Nagyon gáz ez a viselkedés... Félreértés ne essék, nem az a gáz hogy csak szexelni akar, hanem az, hogy össze vissza kamuzik mint a vízfolyás.A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/6Időpont szept. 12. 07:57 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Egyáltalán nem volt kínszenvedés végigolvasni. Biztos okosabbakat lehetne írni egy 2 mondatos sztorira...


Nekem úgy tűnik, hogy ő még nagyon nincs túl az exén.

Tipikus férfi magatartás az is, hogy az első szex után már nem érdeklődik annyira. Valahol azt hallottam, hogy ilyenkor automata újabb zsákmány üzemmódra térnek át, de mivel szex közben oxitocin termelődik, ezért ez a két erő: a kötődés küzd a zsákmányszerző ösztönnel...Hogy melyik győz, az nyilván az érzelmek függvénye.

Én nem adnék neki több esélyt, aztán lehet, hogy megbánnám. De nagyon gáz, hogy a volt barátnő nevén szólít. Egyszerűen nincs rajta túl.

Te meg szakíts a barátoddal, mert hiába írod, hogy nagy kincs, igazából csak addig kell neked, amíg nem találsz jobbat, ez így nem fair vele szemben. És nem fogsz úgy csinálni, nem fogod lemondani utolsó pillanatban, hiába tervezted így. De mindegy, mert majd ő megint szórakozik, eltűnik, lehet, hogy az üdítőivásból se lesz semmi.A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/6Időpont szept. 12. 09:08 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Egy felnőtt nő miért nem akar mély komoly kapcsolatot kialakítani senkivel?
Miért akar mindenáron találkozni velem? Nem értem mi tetszik neki annyira rajtam
Próbálom kihúzni belőle, hogy többet akar-e tőlem, de állandóan hárít. Miért csinálja ezt?
Ha Isten teremtette az Istenteleneket, akkor most haragudjak Istenre, mert az anyám az öngyilkosságba akar kergetni? Mièrt nem tesz valamit, mikor látja, hogy bánt. Undorito,...
Akar valamit, vagy csak nem akarja, hogy haragudjak?
Írtam neki sms-t, hogy minek írogatott olyanokat, hogy szeret meg járni akar velem, ha most totál lesz@rja a fejemet. Ezt a válszt kaptam, hogy nem volt pénz a telóján és, hogy...

Kérdések a Felnőtt párkapcsolatok rovatbólKérdések a Randizás rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!