Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Folytatnátok a lenti feltétele...

Folytatnátok a lenti feltételek mellett az ismerkedést tovább? Lehet ebből hosszú távú, tartós, boldog párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2 dolgot akartam a legkevésbé: nálam sokkal idősebb pasit és távkapcsolatot, most mégis ilyen helyzetbe csöppentem januárban. 3 nap híján 10 év van köztünk (29 és 39), valamint elválaszt minket 170 km, én a fővárosban, ő egy vidéki nagyvárosban él, de heti egyszer-kétszer szokott jönni Pestre munkaügyben. Nekem itt van a kiépített ügyfélköröm, nem tudnék leköltözni egyik napról a másikra hozzá, őszintén nem is szeretnék, én csak itt tudom elképzelni az életem, ahogyan őt is máshova köti a munkája. Mindemellett nagyon jól érzem magam vele, abszolút önmagam lehetek, nagyon sok közös pontunk van, hasonlóan látjuk a fontosabb kérdéseket, rengeteget szoktunk beszélgetni egymással (pl. első randink kapásból 8 órás volt, úgy, hogy egyikünknek sem tűnt fel, hogy ennyire eltelt az idő), plusz nagyon erős vonzalom van köztünk. 7 hosszabb-rövidebb kapcsolatom volt eddig, sosem éreztem még azt, hogy szó szerint a másik felemmel találkoztam.
2022. febr. 7. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Első találkozás után kijelenteni, hogy a másik feled, hát több mint naív. Inkább már ostobaság, minden bántás nélkül. 29 éves vagy, nem 9.

Ha egyikőtök se akar költözni a másikhoz, akkor nyilván nincs értelme folytatni.

2022. febr. 7. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
7-szer találkoztunk eddig, nem egyszer, valamit félreértettél.
2022. febr. 7. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Plusz napi 2-3 órákat beszélünk minden nap videóhívásban esténként.
2022. febr. 7. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
A problémát csak a távolságban látom, a korkülönbség rendben van. Én 28, a férjem 38 volt, mikor járni kezdtünk. Viszont mindketten Budapesten éltünk. Azért megoldás mindenre van, ha két ember szereti egymást.
2022. febr. 7. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel foglalkozik emberünk?

Mert, nálad érthető, ha van már meglévő vevőköröd akkor azt egy költözés esetén újra kellene építeni.

Ha a férfi munkája rugalmasabb, vagy konkrét dolgok nem kötik oda, ahová akkor neki illene költözni. Bár, ebben a kérdésben fontos tisztázni egy esetleges költözés gazdasági vonzatát. Mert akárki akármit mond, baromi fontosak az anyagiak. Főleg egy közös élet esetén. Szóval ennek a mentén kellene elindulni, hogy hogyan járnátok jobban pénzügyileg hosszútávon. :)

2023. febr. 20. 10:51

További kérdések:

Nőktől kérdem: lett már neked valaki szimpatikus itt az oldalon?

Azt tudjuk, hogy ha csak sejthető, hogy az illető nő, szinte elárasztják a privátok. És fordítva? Volt már olyan, hogy olvastad itt valakinek a kérdését, válaszait, és arra gondoltál, hogy milyen jófej, szívesen megismerném, írok neki. Ha igen, milyen gyakran?

Egy idegen szimpatikus lányt hogy kéne megszólítani?

Lányok hogyan szeretik? Pl egy eladó lánytól, megkérdezi azt hogy szeret e itt dolgozni az jó? Vagy hogyan kéne hogy ne vegye tolakodásnak? Mert tudom sok lány kivan attól hogy mindenki fel alakja szedni.

Szeretnék ismerkedni, de nem találok ismerkedésre nyitott lányokat. Miért?

Hol szokás ismerkedni? Pl hétköznapi életben elvannak az emberek a problémákkal. Nem nyitottak ismerkedni. Hol kéne programon vagy valami közösségen belül kéne ahol nem teljesen idegen az ember a másikkal.

Hol tudok találni ilyen típusú, cuki brit csajszikat? Mennyi esélyem van náluk?

Külsőre: szép, hosszú, töveinél szőkésbarna, tényleg világosbarna, szőke esetleg vöröses haj, szép kék/világosbarna/zöld szemek, fehér bőr, lányos, szép arc (babaarc vagy kicsit határozottabb, nőies, Emma Watson-szerűbb), sportos, lányos, nőiesen szálkás test. És ehhez...

Egy férfi vonzerejének 80%-át talán az állkapcsa határozza meg?

A fennmaradó 10%-ot meg a teste többi formája, a másik 10%-ot meg az anyagi helyzete?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!