Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy férfi akitől vettem...

Van egy férfi akitől vettem valamit Facebookon. Még csak 1x találkoztunk de tetszik. :) Kezdeményezzek valahogy ? Hogy? Nem tudom hogy szingli e. Nem akarok hülyét csinálni magamból vagy ilyesmi.

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 14:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Vegyél tőle még valamit. Aztán főzz egy kávé vegyél túrórudit hívd meg és dumcsizzatok
2023. máj. 16. 15:01
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Keresd meg Facen és próbalj vele társalogni pl,amit vettél vélemény stb...és puhatold ki !
2023. máj. 16. 15:05
 3/18 A kérdező kommentje:
Miket írjak,kérdezzek Facebookon tőle?
2023. máj. 16. 15:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd neki oszinten, higy szinpatikusnak tartod, szeretned megismerni. Aztan lesz vagy sem.
2023. máj. 16. 15:24
 5/18 anonim ***** válasza:
Gondolom nemis beszeltel vele vasarlason kivul.
2023. máj. 16. 15:25
 6/18 A kérdező kommentje:
Akkor is ha csak fél percig találkoztunk? Nem lenne fura?
2023. máj. 16. 15:26
 7/18 A kérdező kommentje:
5ös: igen, jól gondolod.
2023. máj. 16. 15:26
 8/18 anonim ***** válasza:
Mit vettél?
2023. máj. 16. 16:06
 9/18 A kérdező kommentje:
Hűtőt. :)
2023. máj. 16. 16:16
 10/18 anonim ***** válasza:

figyelj, meg kell próbálni.

Más megoldás nincs.

2023. máj. 16. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Most akkor a 35-45 közötti (lehetőleg egyedülálló) nők kedvelik a 28-33 éves "fiúkat", vagy nevetnek leszólítási/kezdeményezési próbálkozásaikon és...

Az előbb olvastam ilyen kiírásokat, és kisebb viták alakultak ki pár kérdésnél ezt a témát feszegetvén... Kizárólag CSAK a fiatalabb lány + érettebb férfiú páros ami "elfogadható" a hölgyeknél?

Csak foglalt csajok tudnak felizgatni, csak azok tetszenek és csak náluk tudok kezdeményezni, ezért szemétnek érzem magam, és rossz érzés? Mit tehetek ez ellen?

Nem mintha nem tudnék szinglivel összejönni, de egyszerüen nem kivánom őket, és már akaratom ellenére is tönkretettem jónéhány párkapcsolatot :(

Tini srácok, kamaszok, ti melyik lányhoz mennétek oda akkor, ha nem tudnátok, hogy van-e pasija vagy sem? Mik a jelek, amikből leveszitek, hogy a...

Nagyon hülyén hangzik a kérdés, de iszonyúan fontos! Nyugodtan reklamáljatok, ha nem értitek! :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!