Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek levágjam a szakáll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek levágjam a szakállam randevú előtt?

Figyelt kérdés
Már elég régóta növesztem, pontosabban hát idén még nem vágtam le, és nem tudom hogy a lánynak tetszene-e, félek légyszi írjatok valamit
szept. 5. 03:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem látott még rólad képet?
szept. 5. 05:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Látott, de élőbe azért teljesen máshogy néz ki
szept. 5. 05:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Le ne vágd, ha szereted a szakálladat! Ha a nőnek nem tetszik a szakáll akkor nem O az igazi. Olyat keress aki úgy szeret majd ahogy vagy, ne akarja megmondani hogy ugyan vágd már le mert neki a csupasz arc jön be.

Nem kell hogy egész életedben a nődnek felelj meg kinézetre, mikor te majd vágynál a szakállra. Ismerjen úgy meg ahogy vagy.

szept. 5. 05:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha növeszted, ne vágd le. De igazítsd meg, trimmeld, hogy ápoltnak tűnj, és ne egy loncsos csövinek. :)
szept. 5. 06:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a véleményét előre, ha sajátod ennyire nincs.
szept. 5. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem inkabb ne randevuzz. Ha ilyen kerdest nem tudsz megvalaszolni magadtol akkor nem erdemes neked csajozni.
szept. 5. 08:50
 7/8 anonim ***** válasza:

A randevú miatt ne vágd le. De legyen ápolt, igazítsd meg.

Ha te unod már, akkor nyugodtan vágd le. És persze akkor is levághatod, ha nem áll jól, ha nincs is annyi, hogy szép legyen és olyan foltos.

szept. 5. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:

A (azóta) férjem is simára borotválkozott az első igazi randink előtt, mert udvarias akart lenni.

Én meg jól lecsesztem, mert szakállal tetszett 😄

szept. 5. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!