Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen nehéz eljutni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz eljutni egy randiig fiatalabb férfiakkal? Mitől félnek?

Figyelt kérdés

Társkeresőn próbálkoztam.

31 éves vagyok. Csinos, vékony, filigrán, gyermektelen, van munkám, egyedül élek, nem dohányzom. Egyetlen egy olyan tulajdonságom sincs, ami indokolttá tenné, hogy a személyes találkozó előtt kellően ki kelljen "puhatolni".

Ennek ellenére a tapasztalatom, hogy heteket(!) szükséges chatelni, amíg a srác belemegy a találkozóba. Akkor is ha én vetem fel.

Ez a 44-45 és afeletti korosztályban nincs így. Ők rögtön felajánlják a személyes találkozót akár 1 nap beszélgetés után is.

szept. 15. 22:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%

"csinos"

Ez alatt azt érted, hogy szépek a ruháid vagy azt, hogy az arcod szép? Nem mindegy. A fiatalabb férfiak jobban válogatnak mint a 45 évesek.

szept. 15. 22:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Az arcom is szép, jóval fiatalabbnak nézek ki.
szept. 15. 22:48
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Felnek hogy magasak az elvarasaid .
szept. 15. 22:50
 4/14 A kérdező kommentje:
És az idősebbek nem félnek?
szept. 15. 22:51
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez meg nem kor, hanem személyiségfüggő.

Én nőként társkeresőztem 24 és 27 éves korom között.

Eleinte úgy voltam vele, hogy ne húzzuk az időt, találkozzunk hamar. Aztán párszor pórul jártam, olyan rémes alakok voltak, hogy ciki volt velük megjelenni nyilvános helyen, meg nem tudtak viselkedni. Ezért inkább azt mondtam, hogy levelezzünk egy darabig, hadd derüljön ki, hogyha valaki egy nagy suttyó.

szept. 15. 22:55
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az jött be, ha 3-6 napon belül - akár én - fixálok egy randit velük. Korábban kár, mert semmi nem köti az embert a másikhoz, nem örömmel megy a találkozóra, a 7. nap után meg kihül az érdeklődés.

Ha eltűnnek, eltűnnek, ha nem akarnak nem akarnak, viszont nekem sajnos a másnapi randi meg a három hetes chat is csak nagy csalódásokat okozott. Ezt volt hogy el is mondtam a partnereimnek, hogy ez a tapasztalatom, mit szól, ha inkább megiszunk valamit a napokban, mert én jónak érzem a beszélgetést kettőnk között, de jó lenne élőben is kipróbálni és nem hosszú chatelés után nagyot koppanni a randin amikor az előre felhypeolt elvárásinknak nem felel meg a másik. Szóval szerintem simán vállald fel te is. Nincsen ideje az embernek mindenkire rászánni egy hónapot ismeretlenül.

szept. 15. 23:13
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Miért fiatalakkal próbálkozol? Keresgélj a saját korosztályodban... nyilván nem tudják, mihez kezdjenek veled, ezért többet dumálnak, vaagy van 30 másik fiatal, 20-on éves beszélgetőtársuk és te csak a sor végén vagy.
szept. 15. 23:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egészséges hogy óvatosak. Nem kell feltétlen idegenekkel azonnal találkozni.
szept. 16. 00:22
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Számtalanszor elmondtam már -és annak ellenére hogy ilyen kérdések születnek, még mindig nem hiszik el az emberek, de leginkább a nők- hogy egy nő huszonévesen válogathat, akkor lesz pasija amikor akarja, de ez 30 fölött változik és fordul a kocka a férfiak javára.

30 pluszosan az hogy csinos vagy, az marha kevés egy normális férfinak. Ha ez az egyetlen erényed, az nem sok. Huszonévesen ezzel el lehet lavírozni, de 30 fölött ha egy férfinak jó egzisztenciája van, rendben önmagával, valahogy ki is néz és en bloc a helyén van, sokkal több lehetősége van válogatni a nők között, mint fordítva.

Egy ilyen férfi felszedhet egy nálad 5-7 évvel fiatalabb nőt is, van bőven csinos 25 éves. Ezért írtam, hogy ha ez az egyetlen erényed, az nem valami sok.

Leszögezem, a normális férfiakról írtam, nem azokról akik amúgy megdugnának és nekik az bőven elég, abból nyilván minden korosztályban válogathat az ember.

szept. 16. 05:39
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

6-8 csetelés azért kell szerintem, hogy nagyjából képben legyél, akarsz-e egyáltalán valamit a másiktól.

A 40+-os hapsik meg azért kaphatóak egyből a randira, mert a te korosztályodból elképesztő hiány van a társkeresőkön. Még normális 40-es nőből sincs sok, nem hogy 30-asból, eleve kevesebben vagytok.

szept. 16. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!