Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás - pasi kiakadt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás - pasi kiakadt?

Figyelt kérdés

Első találkozó hosszas rávezetés után kinyögte, hogy szeretne velem találkozni. Én erre ezt válaszoltam: "Részemről találkozhatunk"

Majd ezen kiakadt, hogy ez milyen válasz már és eltűnt, mint szamár a ködben. Ez most tényleg sértő válasz volt, vagy mi a gond?

márc. 5. 16:40
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
De ezt csak te magyarazod bele. Én nem annak szántam.
márc. 5. 17:03
 12/44 anonim ***** válasza:
52%
Nem mindegy? Lepattintott. Tanulj az esetből és máskor légy egy kicsit kedvesebb, vagy feldobott.
márc. 5. 17:08
 13/44 anonim ***** válasza:
79%

Elhiszem, hogy egyértelmű igennek szántad.

De attól ez még ilyen flegmásan hangzik, ő nem egyértelmű igennek vette, hanem ilyen "nincs jobb dolgom" igennek. Én is így értelmezném és a 3-as válaszomat lájkolók is egyetértenek ezzel.

Le is törölt, tiltott, már nem is tudnál írni neki, akkor sem, ha akarnál? Vagy még nem tiltott le?

márc. 5. 17:08
 14/44 A kérdező kommentje:
Nem tiltott, dehogy.
márc. 5. 17:11
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
De ghostolt?
márc. 5. 17:19
 16/44 anonim ***** válasza:
80%

Részemről találkozhatunk nem ugyanaz mint pl: igen szeretnék.

Igen mi pasik is túlgondolóak vagyunk sokszor.

Régóta nem írt? Te sem írtál neki?

márc. 5. 17:20
 17/44 A kérdező kommentje:
Nem írt, pedig eddig minden nap. Meg én sem írtam, de lehet, hogy akkor rairok, hogy tisztázzuk, mert akkor félreértés van.
márc. 5. 17:23
 18/44 anonim ***** válasza:
77%

Ja, szerintem írj rá valami olyasmit, hogy te azt egy egyértelmű igennek szántad és hogy szabad a hétvégéd, szívesen benne lennél egy taliban.

Így érezné, hogy van benned valami lelkesedés a randi iránt.

márc. 5. 17:29
 19/44 anonim ***** válasza:
62%
Örülj neki hogy eltünt, ez egy idióta.
márc. 5. 17:31
 20/44 A kérdező kommentje:
19-lehet, hogy neked van igazad
márc. 5. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!