Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás - pasi kiakadt?
Első találkozó hosszas rávezetés után kinyögte, hogy szeretne velem találkozni. Én erre ezt válaszoltam: "Részemről találkozhatunk"
Majd ezen kiakadt, hogy ez milyen válasz már és eltűnt, mint szamár a ködben. Ez most tényleg sértő válasz volt, vagy mi a gond?

Elhiszem, hogy egyértelmű igennek szántad.
De attól ez még ilyen flegmásan hangzik, ő nem egyértelmű igennek vette, hanem ilyen "nincs jobb dolgom" igennek. Én is így értelmezném és a 3-as válaszomat lájkolók is egyetértenek ezzel.
Le is törölt, tiltott, már nem is tudnál írni neki, akkor sem, ha akarnál? Vagy még nem tiltott le?

Részemről találkozhatunk nem ugyanaz mint pl: igen szeretnék.
Igen mi pasik is túlgondolóak vagyunk sokszor.
Régóta nem írt? Te sem írtál neki?

Ja, szerintem írj rá valami olyasmit, hogy te azt egy egyértelmű igennek szántad és hogy szabad a hétvégéd, szívesen benne lennél egy taliban.
Így érezné, hogy van benned valami lelkesedés a randi iránt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!