Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hazudott nekem? Ilyen rossz lenne a személyiségem?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk, neten ismerkedtem meg vele. Pár nap után azt mondta belémesett és hogy milyen gyönyörű vagyok stb. Hívásban is beszélgettünk nem tűnt úgy mintha hazudna. Norvégiában lakik így kicsit nehézkesebb lett volna a találkozás. De nagyon jól kijöttünk órákat beszélgettünk. Majd tegnap azt mondta életunt ne hívásozzunk. Korán elköszöntem tőle hogy tudjon pihenni azt mondta csak bal lábbal kelt. Ma pedig egésznap nem válaszolt, leszidott amiért írtam neki hogy lehetséges hogy dolga van. Azt mondta hagyjuk a francba a beszélgetés nem jó távkapcsolatban és letiltott.márc. 5. 18:13
2/8 A kérdező kommentje:
De azt mondta csak velem ismerkedik
márc. 5. 18:24
4/8 anonim 

válasza:

Az egyik lehetőség, hogy nem csak veled ismerkedett.
A másik, hogy egy hangulatember, aki úgy bánik a másikkal, hogy éppen a kedve diktálja. Ha jó passzban van, akkor kedves, ha pocsék kedve van vagy fáradt stb., akkor leráz. Egyik miatt sem érdemes búslakodnod.
6/8 anonim 

válasza:

Szerintem is végig hazudott. Uncsikázott és egy darabig elszórakoztattad.
7/8 anonim 

válasza:

Minek mész bele ilyenekbe egyáltalán? Mit akarsz egy Norvégiában elő akárkitől? Beléd szeretett ismeretlenül? Már ez nevetséges.
8/8 anonim 

válasza:

Pár nap után beléd esett? Hazudott.
Ha meg tényleg beléd esett ennyi idő alatt, akkor jobban jártál, hogy lelépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!