Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha nem mindig kérdezek vissza?
Figyelt kérdés
Írogatunk egy sráccal. Ha nem teszek fel kérdést a válaszom végén, akkor azt hiheti, hogy le akarom zárni a beszélgetést?márc. 5. 21:08
11/21 A kérdező kommentje:
Régóta nem találkoztunk, utoljára is összevesztünk.
Volt vele kapcsolatban lelkiismeretfurdalásom, ezért azzal indítottam, hogy elnézést kértem.
E-mailben kommunikáltunk, mert nincs fent közösségi oldalakon. Naponta 1 e-mail váltás volt, nem tőmondatokban, nem felületesen. Ez ment egy hétig, mikor is nem jött több tőle. Tegnap nőnapra sem írt semmit.
márc. 9. 09:19
12/21 anonim 

válasza:

Jaaa, akkor ez nem ismerkedős szitu. Azt hittem. Hát itt bizony bajok vannak, nemsokára szakítani fogtok.
13/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk kapcsolatban, mondjuk úgy, hogy régi ismerősök vagyunk.
márc. 9. 09:59
14/21 anonim 

válasza:

Miért kéne régi ismerősöknek naponta írogatniuk? Majd fél év múlva újra, amikor lesz miről.
15/21 A kérdező kommentje:
Régi ismerősök, akik tetszettek korábban egymásnak ...
márc. 10. 19:59
16/21 anonim 

válasza:

Változnak az idők, változnak az emberek.
17/21 anonim 

válasza:

Még a számára legkedvesebb emberekkel sem akar mindenki minden nap írogatni.
18/21 A kérdező kommentje:
Szerdán lesz egy hete, hogy eltűnt...
márc. 10. 22:36
20/21 anonim 

válasza:

Mit szürtél le a szöveg környezetből? Érdeklödő,kíváncsi volt,érezhetően szívesen beszélt Veled?
Szóba jött egyáltalán a nőnap? Ha igen és mégsem írt,akkor nyomós oka lehetett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!