Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditerembe több beszélgetés után, amikor már érezni van kis szimpátia, bepróbálkozok egy sportos testű nőnél. Még nem olyan nagyon izmos pasiként, mint amennyire a nő izmos, (izmokat növelek, gyúrok én is) mennyi esély lehet nála ?
Figyelt kérdés
márc. 22. 20:56
1/6 Noren1989 

válasza:

Kizárólag 8% testzsír alatt állnak szóba ott bárkivel, én úgy hallottam!
#haverommesélte
2/6 anonim 

válasza:

Én kifejezetten utálom, ha konditeremben fel akarnak szedni, edzeni és nem ismerkedni megyek oda.
3/6 A kérdező kommentje:
2#
Kinek mutatod meg a gyönyörű, szexis, kigyúrt izmaidat, ha hozzád ne merjen szólni senki ? Pasi szóba áll veled, kérdezni merészel valamit, nem jelenti azt, hogy már fel akar szedni.
márc. 22. 22:29
4/6 anonim 

válasza:

Nekem van családom,férjem.Én is edzeni járok le.
5/6 anonim 

válasza:

Ha odarak elém egy protein shaket én twerkelek neki egyet.
6/6 anonim 

válasza:

Menj oda, hívd el egy kávéra, kérd el a számát, aztán kiderül. Legfeljebb nemet mond. Na bumm. De ha nem lépsz, akkor nincs mire igent mondani.
Lehet, hogy nem csak a férfias külső kell egy ilyen nőhöz, de a férfias fellépés is. Csak szólok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!