Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magas vagyok, helyes vagyok, nagyobb a farkam, izmos vagyok akkor a nők buknak rám?

"Miért kérdezed, nem tudod?"
Életem során csak 50 nőt dugtam meg, ezt kevésnek érzem. Sokat is keresek. Mégis nagyon sok nő elutasít a szórakozóhelyeken. Utcán, strandon stb., mindenhol szoktam ismerkedni de az esetek jó részében elutasítanak.

A farokméret csak egy babona, ismerkedéskor nem látszik. Vagy ha rögtön azzal kezded, nem lesz nagy sikered a nőknél.
Egyébként azt mondják, a külső megfog, a belső megtart. Tehát ha felszínes vagy, nagyképű, stb, akkor nem lesz tartós barátnőd.

Oh, hát te végtelenül ostoba vagy.
Odamész egy szórakozóhelyen egy nőhöz, hogy szexet akarsz?
Ha ez akár egyszer is bejött az életben, extrém jóképű lehetsz.
Én szórakozóhelyre bulizni szoktam járni, és nem egyéjszakás kalandot keresni. Persze velem is előfordult, hogy odajött egy kanos részeg srác, hogy ajánlatot tegyen, de el is hajtottam.
A nők nem dugni járnak a szórakozóhelyekre, ezt fel kéne fogni.

És mi a helyzet az intelligenciával?
Én lehet öreg vagyok,de mindig az eszemmel hódítottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!