Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párszor már pofára ejtettem és ezért
távolságtartó, akkor ezt hogyan fordítsam vissza?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki az első pillanattól érdeklődik irántam, ezt ki is mutatja a maga módján. Többször próbálkozott a megszólításommal én viszont vagy nagyon rosszul kezeltem, vagy egyenesen ignoráltam ezeket. Nekem is borzasztóan bejön és emiatt nagyon zavarban vagyok, szorongok ha közeledik. Amikor összeszedtem magamat fejben, igyekeztem jeleket küldeni, de ezeket is nagyon bénán csináltam. Néha próbálom felvenni a szemkontaktot de többségben még mindig nem merem és ignorálom, azonban néha pár másodpercig sikerül, viszont akkor is csak olyan arccal nézem, mint aki szellemet lát. Amikor próbáltam mosolyogni, elnevettem magam, utólag belegondolva még gúnyosnak is hatott szerintem. A pasi hónapokig kitartó volt, de az utóbbi időben láthatóan távolságtartó velem, sokkal visszafogottabb, és már a kapcsolatfelvétellel sem próbálkozik. Nagyon elrontottam vagy esetleg vissza tudom még ezt fordítani? Nagyon szeretnék közelebb kerülni hozzá :(((((
Szerintem sehogy mert ha már kiábrándult belőled azt nem lehet visszafordítani. De ha nincs is akkor meg ha van büszkesége nem fog ezek után figyelmet szentelni neked. Javíts magadon, rosszabb vagy mint egy tini. Miért kell ennyire hülyén viselkedni?
máj. 1. 11:03
3/16 anonim válasza:
Noren, légy szíves, menj máshova zülleni. :D Értelmes válaszokat szeretne a kérdező. Mondjuk, abban is van valami, hogy hagyja rá a pasira, majd közeledik ő megint, ha már "megbocsátott", tulképp ez tőle meg lehet a komoly szándék jele is akár, már ha újra közeledne ezek után a kérdezőhöz...
Amúgy hasonló cipőben járok, én is pont ugyanígy bénáztam el a dolgot vkivel (akivel kapcsolatban közrejátszik pár egyéb körülmény is, így azért ő is felelős valahol a "butácska" reakciómért :P), szóval ez engem is érdekelne. Mi a megoldás? Nem adódott eddig olyan alkalom, ahol ne lett volna erőltetett vagy kínos az a bizonyos tisztázó beszélgetés.
máj. 1. 11:09
4/16 anonim válasza:
A nevét tudod? Szerintem akik élőben ennyire leblokkolnak, azoknak írásban kellene próbálkozni. Ha ismered, tudsz neki írni, elmondani mindent, hogy miért viselkedtél így, vagy csak szimplán elkezdeni valami témát, hátha oldódsz kicsit.
máj. 1. 11:29
5/16 anonim válasza:
Sehogy már csalódott, sőt lehet más nővel ismerkedik mert úgy érzi látja, hogy neked nem kell és igazából hiába vallanád be, hogy de, vagy másképp állnál hozzá már késő hiszen megbántottad.
Nem fog benned bízni, benne lesz a sérelem, de ha annyira véged van mondd el neki, hogy tisztán lásson és ne húzd az időt online társalgással mert félre fogja érteni.
máj. 1. 11:50
6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném helyrehozni és vele lenni, de annyira szerencsétlen vagyok, igazi mizantróp és egyszerűen annyira szorongok hogy képtelen vagyok normálisan, a helyzethez és a vágyaimhoz megfelelően viselkedni :(
máj. 1. 12:05
7/16 anonim válasza:
Akkor először pszichológiai tanácsadásokra menj mert ez nem fog elmúlni csak azért mert esélyt ad.
máj. 1. 12:13
8/16 anonim válasza:
Miért nem kérsz tőle valamiben segítséget?
Ne legyél már ennyire béna, így sosem kerülsz az ágyába.
Imádjuk a gyámolítandó nőket.
máj. 1. 12:25
9/16 anonim válasza:
Ha a hegy nem jön Mohamedhez...
máj. 1. 15:25
10/16 anonim válasza:
Szerintem először azt próbáld kideríteni, hogy nincs-e azóta másik nő a képben. Én is hasonlóan ügyes voltam, mint te és #3. Egy kis ideig még reménykedtem, hogy helyre tudom hozni, igyekeztem is a magam módján, aztán minap a parkolóban megpillantottam az autója anyósülése előtti gumiszőnyegen egy rózsaszín törölközőt... Egyből világossá vált, hogy miért nincs már semmi reakció. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!