Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen a felső kategóriás...

Milyen a felső kategóriás sportos testalkatú nő ? Hogy néz ki ? Mi a foglalkozása ? Mi a hobbija ? Link, vagy linkelt kép is jöhet válasznak.

Figyelt kérdés
2025. jún. 29. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Google "Rogán Cili". :D
2025. jún. 29. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hobbija:nézi magát egésznap az instán.
2025. jún. 29. 13:58
 3/4 A kérdező kommentje:
2025. jún. 29. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Nálam ilyenek

2025. jún. 29. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak akik nem sportolnak, nem izmosak, tehát nem foglalkoznak annyira a testükkel, nektek mennyire fontos, hogy a (leendő) barátnőtök sportos...

Olyan férfiak, fiúk válaszát várom, akik nem foglalkoznak nagyon a testükkel, tehát nem sportolnak, nem tornáznak, nem igazán izmosak, pl. akik nagyon vékonyak, vagy épp mackósabbak, hogy nektek mennyire számít a lány testalkata, hogy sportol, tornázik vagy sem,...

Néha a süketség áldás lehet a bántalmazók ellen, de nem vagyok sportos, de edzet csávó... Hogyan álljak ki magamért?

Hogyan ne foglalkozzak mások véleményével ha hallom őket? Elvileg megunják ha egyáltalán nem foglalkozok velük?

190 cm körüli, sportos férfiak! Nektek mi a foglalkozásotok?

Én is ilyesmi vagyok. De átlag melóim vannak, átlag emberekkel vagy sok esetben rozzant vagy öreg kollegákkal. Sokszor tapasztalom, hogy a férfi kollsgák próbálnak keresztbe tenni. Meg én vagyok a sz@r, a hülye, meg minden ilyesmi persze. Főleg ha a csajoktól jön a...

Szextárskeresőn egy 50 éves , ápolt,fiatalos, magas és sportos testalkatú , kulturált és rendezett anyagi körülmények között élő szellemi...

Lényeg, hogy nem tartós kapcsolatot hanem szabadidő partnert keresnék. Főként szexpartnert de azért esetenként egyéb programokra is. Szkeptikus vagyok ,hogy sok jelentkező hölgy lenne és ezért tettem fel a kérdést. Hallani sok lehúzós oldalról illetve azért az ötven...

Foglalkozik valaki egy sima autó mondjuk 4-es golf külső tuningolással?

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy lenne egy 4-es golfom. Tudtok olyan céget vagy van valaki aki foglalkozzik sima egyszerű autók sportosabb, tunningossabbra varázsolásával? Köszönöm a válaszokat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!