Milyen a felső kategóriás sportos testalkatú nő ? Hogy néz ki ? Mi a foglalkozása ? Mi a hobbija ? Link, vagy linkelt kép is jöhet válasznak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyan férfiak, fiúk válaszát várom, akik nem foglalkoznak nagyon a testükkel, tehát nem sportolnak, nem tornáznak, nem igazán izmosak, pl. akik nagyon vékonyak, vagy épp mackósabbak, hogy nektek mennyire számít a lány testalkata, hogy sportol, tornázik vagy sem,...
Hogyan ne foglalkozzak mások véleményével ha hallom őket? Elvileg megunják ha egyáltalán nem foglalkozok velük?
Én is ilyesmi vagyok. De átlag melóim vannak, átlag emberekkel vagy sok esetben rozzant vagy öreg kollegákkal. Sokszor tapasztalom, hogy a férfi kollsgák próbálnak keresztbe tenni. Meg én vagyok a sz@r, a hülye, meg minden ilyesmi persze. Főleg ha a csajoktól jön a...
Lényeg, hogy nem tartós kapcsolatot hanem szabadidő partnert keresnék. Főként szexpartnert de azért esetenként egyéb programokra is. Szkeptikus vagyok ,hogy sok jelentkező hölgy lenne és ezért tettem fel a kérdést. Hallani sok lehúzós oldalról illetve azért az ötven...
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy lenne egy 4-es golfom. Tudtok olyan céget vagy van valaki aki foglalkozzik sima egyszerű autók sportosabb, tunningossabbra varázsolásával? Köszönöm a válaszokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!