Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Link alatt lévő sportos...

Link alatt lévő sportos "felső", de lehet csak "közép" kategóriás nőnek heti hány bepróbálkozója lehet ?

Figyelt kérdés
2025. júl. 4. 22:05
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
2025. júl. 4. 22:05
 2/34 A kérdező kommentje:

Arcra ilyen:

[link]

2025. júl. 4. 22:07
 3/34 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem túlsportolt!
2025. júl. 4. 22:09
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Az arca szerintem cuki, kedves, az biztos sok pasit vonz, de az, hogy a felsőteste a férfiak 80%-án (de lehet, keveset mondok) túltesz, az azért biztos elriaszt egy csomó érdeklődőt. Ennek ellenére szerintem biztos népszerű lehet, minimum a közösségen belül elismerik a kitartását és az eredményeit, amitől érdeklődni fognak iránta. Ha még a személyisége is kedves, nyitott, akkor meg tuti nem lesz hiánya udvarlókból.
2025. júl. 4. 22:15
 5/34 anonim ***** válasza:
37%
Jaj hagyá már ezekkel a csávókkal!
2025. júl. 4. 22:25
 6/34 anonim ***** válasza:
8%
Randa fejűek!
2025. júl. 4. 22:25
 7/34 A kérdező kommentje:
Aki sokat sportol, gyúrás a sport neki, heti 6-8 órát gyúr, az már csak ilyen testű...
2025. júl. 4. 22:34
 8/34 A kérdező kommentje:

4#

Ilyen válaszokat vártam.

5# 6#

Neked ronda, nekem nagyon bejön. Jó erős csaj, nagyon fitt, látni a testén már messziről, ha az utcán látod. Neki kockás hasa van, neked meg lehet lóg a hájad, mint a disznóknak...

2025. júl. 4. 23:01
 9/34 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nem jonnek be ezek a transznemu nok bocsi..
2025. júl. 5. 00:10
 10/34 anonim ***** válasza:
36%
Csak a kondiban van sikere, ott is egy bizonyos rétegnél, ez már borzalmasan sok, valami baja van szegénynek a testképével(meg szerintem neked is). Nem népszerű. Akkora réteg gerjed rá, mint egy 150kgsra vagy egy anorexiásra.. mivel a nő szélsőségnek számít testalkatra, átlagos férfiak nem gerjednek rá, hiába szebb az arca. Utcán nagyobb eséllyel mutogatnak rá, mint szólítják meg, én eddig két ilyen nőt láttam, onnan tudom. Egyszer a zarában, egyszer metrón, minden fej feléfordult és bámult/összesúgott, de nem a jó értelemben. Mindkét alkalommal viszonylag keveset takart a ruha, a nő színe meg narancssárgás-barna volt. Senki nem ment oda hozzá, távolságot tartottak, mint a leprástól. Ha fel akarsz szedni hasonló nőt, mindenképp szólítsd meg!
2025. júl. 5. 05:49
1 2 3 4

További kérdések:

Nőként hogyan érdemes felkelteni a figyelmét?

Van egy férfi,kb hónapok óta elmegyünk egymás mellett minden reggel az utcán. Szó szerint úgy néz ki,mint az ideálom,stílusban,külsőben,mindenben.Szexuálisan nagyon vonz,de őszintén szólva egyáltalán nem kezdeményeztem sosem,nem az én műfajom az,és nem is vagyok vonzó...

Problémát jelent, ha kezdetben nem akarok beszélni a foglalkozásomról?

Szándékosan nincs megadva a profilomon, annyit szoktam mondani, hogy vállalkozó vagyok, amivel nem hazudok, tulajdonképpen az vagyok. Valójában egyéni ügyvéd, de belefáradtam már abba, hogy mindenki szívességet vagy ingyen jogi tanácsadást kér tőlem. Szívesen segítek...

Lányok nektek könnyű barátot találnotok?

Több olyan lány is volt akivel ismerkedtem aztán pár nap múlva össze is jött valakivel. Ez tényleg ennyire egyszerű nektek? Van hogy évekig még csak randi sem jön össze nekem. Ez tényleg így megy a lányoknál?

Ez így mennyire gázos? 22N

Van a közelemben egy bolt, ahova gyakran járok és szoktam látni egy ott dolgozó srácot, akivel sokszor találkozott a tekintetünk. Ma oda mentem hozzá, mondtam neki, hogy jóképűnek találom és megkérdeztem, hogy van-e barátnője. Mondta, hogy nincs. Így elhívtam randizni...

Hogy lehet lányokkal ismerkedni ha mindenki zárkózott, távolságtartó ismeretlennel?

Társaságom nincs így kénytelen lennék idegen lanyokkal ismerkedni. De mindenki távolságtartó.

Fiúként találhatok úgy párt ha kifejezetten nem ismerkedem hanem csak ha találok megfelelőt?

Sok elutasítás, meg az hogy nem is nagyon találok ismerkedni akaró lányt, kicsit meguntam az egészet . Ha nem foglalkozom az ismerkedéssel hanem csak ha összeakadok véletlen szimpatikus lánnyal akkor ismerkedem az jó terv vagy úgy szinte esélytelen?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!