Link alatt lévő sportos "felső", de lehet csak "közép" kategóriás nőnek heti hány bepróbálkozója lehet ?

válasza:

válasza:4#
Ilyen válaszokat vártam.
5# 6#
Neked ronda, nekem nagyon bejön. Jó erős csaj, nagyon fitt, látni a testén már messziről, ha az utcán látod. Neki kockás hasa van, neked meg lehet lóg a hájad, mint a disznóknak...

válasza:

válasza:További kérdések:
Van egy férfi,kb hónapok óta elmegyünk egymás mellett minden reggel az utcán. Szó szerint úgy néz ki,mint az ideálom,stílusban,külsőben,mindenben.Szexuálisan nagyon vonz,de őszintén szólva egyáltalán nem kezdeményeztem sosem,nem az én műfajom az,és nem is vagyok vonzó...
Szándékosan nincs megadva a profilomon, annyit szoktam mondani, hogy vállalkozó vagyok, amivel nem hazudok, tulajdonképpen az vagyok. Valójában egyéni ügyvéd, de belefáradtam már abba, hogy mindenki szívességet vagy ingyen jogi tanácsadást kér tőlem. Szívesen segítek...
Több olyan lány is volt akivel ismerkedtem aztán pár nap múlva össze is jött valakivel. Ez tényleg ennyire egyszerű nektek? Van hogy évekig még csak randi sem jön össze nekem. Ez tényleg így megy a lányoknál?
Van a közelemben egy bolt, ahova gyakran járok és szoktam látni egy ott dolgozó srácot, akivel sokszor találkozott a tekintetünk. Ma oda mentem hozzá, mondtam neki, hogy jóképűnek találom és megkérdeztem, hogy van-e barátnője. Mondta, hogy nincs. Így elhívtam randizni...
Társaságom nincs így kénytelen lennék idegen lanyokkal ismerkedni. De mindenki távolságtartó.
Sok elutasítás, meg az hogy nem is nagyon találok ismerkedni akaró lányt, kicsit meguntam az egészet . Ha nem foglalkozom az ismerkedéssel hanem csak ha összeakadok véletlen szimpatikus lánnyal akkor ismerkedem az jó terv vagy úgy szinte esélytelen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!