Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális az, ha egyedülálló...

Normális az, ha egyedülálló társkereső férfiként sok nagyon szexi nő közé bekerülve pl. futóklubba, triatlon klubba, falmászó egyesületbe, konditerembe zavarba jövök tőlük ?

Figyelt kérdés
2025. szept. 28. 12:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul némelyik tudja, hogy nagyon kapós a férfiak körében és direkt rájátszanak a viselkedésükkel, hogy milyen szépek ők.
2025. szept. 28. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Párat megdugsz utána már nem jössz zavarba tőlük
2025. szept. 28. 13:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Tőlem külsőre, némelyik belsőre is magasabb szintű (képzettebb diplomás, jobban kereső) nők.
2025. szept. 28. 13:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem nem számít a másiknak milyen iskolai + pénzügyi vagyoni helyzete van, mert a közös hobbiban nem az a fontos. De vannak nők akiknek az iskolai végzettség, vagyoni helyzete a férfinak, munkahelyi beosztása fontos.

Ismeretlenül fene tudja, melyiknek milyen faszi jön be.

2025. szept. 28. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Normális, mindenkinek van első alkalom az életében, amikor izgul. Amint lesz barátnőd, nem leszel szűz, könnyebben fogod kezelni.
2025. szept. 28. 13:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak szűz férfi lehet zavarban mások előtt ? Kövér férfi az olimpiai bajnok kisportolt kockás hasú kajakosok között jól érezheti magát mint lusta pattanásos, zsíros hajú zsírdisznó ?
2025. szept. 28. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

direkt rájátszanak a viselkedésükkel

ezt csak a ferfiak kepzelik be

2025. szept. 28. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
én itthon a disznóól mellett komám edzek itt nincsenek diplomás csajok, diszperzites vödörbe öntöttem ki súlyt betonbólm, legyél te is vadállat ne a nőkkel edz
2025. szept. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

39 évesen még soha nem jártam nővel, soha nem randiztam, nem volt szex soha, senkivel ?

Napi több hibára járó villanyszerelőként évekig nem találkoztam egyedülálló, korban hozzám hasonló korú nővel. Marad a sport, hobbi körökben való ismerkedés ?

Összejönnél olyan személlyel aki nemrég lett egyedülálló?

Nem pár napos friss szakításra gondolok, hanem mondjuk pár hétre, esetleg egy-két hónapra maximum.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!