Mi volt a legextrémebb ruha amit egy nő felvett első randira?
Kapcsolódó kérdések:
Na szóval, egy hónappal ezelőtt ismerkedtem egy lánnyal, megbeszéltük az első talit, írtam neki hogy akkor mikor hol merre, nem reagált, erre letiltott,facebookon, instagramon, mindenhol. Nem tudtam hova tenni. Erre fel ma szembe jön velem az utcán, fél szemmel...
Az a bajom, hogy nagyon nem szeretek chaten dumálni. Félreértem a szitukat, ha egyszer mosolyog, akkor utána miért nem? Mennyit jelent, ha a lány vesz fel egy tök ismeretlen palit? És az mennyit jelent, hogy chaten mennyit mosolyog? Nálatok hogy van ez? Ja...és nem,...
Sok ismerősöm facen keresztül ismerte meg a barátnőjét. Facebookon miért nem lehet részletes keresést csinálni mint pl Myvipen. Sokkal könnyebb lenne olyan lányt találni amilyet akarnék :).
A lánnyal egy diszkóban ismerkedtem meg szóval csak egyszer találkoztunk személyesen (tegnap előtt). A diszkó után felvett Face-n. Mit tegyek? Mit írjak neki és miről?
Olyan helyre lennék kíváncsi ahol a saját korosztályom jár és komoly szándékú emberek járnak, akik esetleg családalapításon is gondolkodnak. (Féktelen bulihelyekkel sincs semmi bajom, de most már komolyabb lányokkal is ismerkednék) (Egy 24 éves "fiatalember")
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!