Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt a legextrémebb ruha...

Mi volt a legextrémebb ruha amit egy nő felvett első randira?

Figyelt kérdés
Nők/lányok véleménye érdekel főleg hogy mi volt a legextrémebb ruha amit felvettek első randira.

2025. szept. 29. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Macinacika.
2025. szept. 29. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 - Az f..sza!😯
2025. szept. 29. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Népviselet.
2025. szept. 29. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szoknya bugyi nélkül.
2025. szept. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Letiltott aztán újra felvett?

Na szóval, egy hónappal ezelőtt ismerkedtem egy lánnyal, megbeszéltük az első talit, írtam neki hogy akkor mikor hol merre, nem reagált, erre letiltott,facebookon, instagramon, mindenhol. Nem tudtam hova tenni. Erre fel ma szembe jön velem az utcán, fél szemmel...

Lányok? Felvett engem egy lány facebook-ra, majd rá is írtam később. Nincs túl sok közös ismerősünk.

Az a bajom, hogy nagyon nem szeretek chaten dumálni. Félreértem a szitukat, ha egyszer mosolyog, akkor utána miért nem? Mennyit jelent, ha a lány vesz fel egy tök ismeretlen palit? És az mennyit jelent, hogy chaten mennyit mosolyog? Nálatok hogy van ez? Ja...és nem,...

Facebookon hogy lehet barátnőt találni? Van olyan aki csak úgy felvett valakit és később össze is jöttek?

Sok ismerősöm facen keresztül ismerte meg a barátnőjét. Facebookon miért nem lehet részletes keresést csinálni mint pl Myvipen. Sokkal könnyebb lenne olyan lányt találni amilyet akarnék :).

Hogyan beszélgessek egy lánnyal Facebook-on?

A lánnyal egy diszkóban ismerkedtem meg szóval csak egyszer találkoztunk személyesen (tegnap előtt). A diszkó után felvett Face-n. Mit tegyek? Mit írjak neki és miről?

Van Budapesten olyan szórakozóhely, ahol nem a tizenéves gyerekek, illetve az éppen gólyaként felvett hallgatók fiatalok tombolnak?

Olyan helyre lennék kíváncsi ahol a saját korosztályom jár és komoly szándékú emberek járnak, akik esetleg családalapításon is gondolkodnak. (Féktelen bulihelyekkel sincs semmi bajom, de most már komolyabb lányokkal is ismerkednék) (Egy 24 éves "fiatalember")

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!