Miért csinálta ezt a volt párom?

válasza:10.
Ha ezt a stílust képviselted vele szemben is, akkor bőven megértem, hogy letiltott. Nagyon helyesen tette!

válasza:

válasza:

válasza:Most komolyan az a legnagyobb bajod, hogy letiltott? Jóhogy. Ez egy hatalmas lépés (tapasztalat), mert így nincs ott a folyamatos kísértés, hogy utánad leskelődjön. Inkább az a bajod, hogy te nem tudod őt kukkolni mostantól.
Az, hogy lassan halad a cuccok pakolása, az normális. Nem könnyű egy szétköltözés. De nem csak rajta múlik, ugyan úgy rajtad is.
#10 Ó, én mikkel nem fenyegetőztem, amikor szétmentünk az exférjemmel, mai napig röhögök magamon🤣 Az ember tud meggondolatlan idiótaságokat, amikor kicsúszik a kezéből az irányítás.

válasza:Hát nem tudom, amikor tőlem elköltözött az exem, kb másfél-2 óra volt az egész, összepakolta a ruháit meg egyéb cuccait, meg megegyeztünk, hogy 1-2 bútort elvisz, azokat szétszedték, egy haverja jött segíteni és mindent lecuccoltak. Annyiban maradtunk, hogyha valamit itt felejtett, írjak, de nem volt semmi.
De még segítség nélkül is max 2 alkalomra gondolnék, nyilván az ember hív egy taxit vagy valami, ha nincs kocsi, nem kézben cuccol el gyalog egy fél lakást 20 alkalom alatt, ennek semmi értelme.
A letiltás meg gondolom amiatt történt, mert fáj neki a szakítás és nem akarja látni a cuccaid, de ez csak tipp. Gondolom SMS-t tud írni még a cuccok miatt.

válasza:

válasza:Miért nem akkor vetted el a cuccaidat mikor szakítottatok? Kilépsz az ajtón, és te bízva bizakodtál hogy ha a cuccaidat ott hagyod akkor kibékűltök? Vagy mit gondoltál?
Válaszodat olvasva, nem hiába vagy EX. Ilyen stílusban volt a párja!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!