Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálta ezt a volt párom?

Miért csinálta ezt a volt párom?

Figyelt kérdés
Hat hete szakítottunk, és azon kívül, hogy rendezzük a holmikat (szétköltözés), nincs köztünk érdemi kommunikáció. Sajnos a holmim visszajuttatása halogatódik, részletekben történik, és többször kellett írnom neki emiatt, de általában nem jellemző, hogy sokat írok rá. Tegnap azonban megosztottam egy videót, amin én is szerepelek, és órákkal később láttam, hogy letiltott. Reggel még nem volt tiltva, mert láttam, hogy posztolt. Már napok óta nem beszéltünk egyébként, és akkor sem sokat.

okt. 28. 19:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
De gyökér a kérdező...
okt. 28. 20:11
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát te sem örülnél, ha egy kisiskolás széttrollkodná a kérdésedet debil, értelem nélküli válaszokkal.
okt. 28. 20:14
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

10.

Ha ezt a stílust képviselted vele szemben is, akkor bőven megértem, hogy letiltott. Nagyon helyesen tette!

okt. 28. 20:15
 14/23 A kérdező kommentje:
Mi ketten egységfrontban képviseltünk mindig is ilyen stílust debilségeket írkálókkal szemben. Nem jött be.
okt. 28. 20:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ahogy latjuk, tenyleg nem jott be, ha mar letiltott 😄
okt. 28. 20:32
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
Megunta, hogy hat hét alatt sem bírtál elcuccolni tőle és kellene a hely az utódodnak. Nem akarja, hogy az írogatásod bezavarjon a magánéletébe.
okt. 28. 21:15
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan az a legnagyobb bajod, hogy letiltott? Jóhogy. Ez egy hatalmas lépés (tapasztalat), mert így nincs ott a folyamatos kísértés, hogy utánad leskelődjön. Inkább az a bajod, hogy te nem tudod őt kukkolni mostantól.

Az, hogy lassan halad a cuccok pakolása, az normális. Nem könnyű egy szétköltözés. De nem csak rajta múlik, ugyan úgy rajtad is.

#10 Ó, én mikkel nem fenyegetőztem, amikor szétmentünk az exférjemmel, mai napig röhögök magamon🤣 Az ember tud meggondolatlan idiótaságokat, amikor kicsúszik a kezéből az irányítás.

okt. 28. 22:37
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, amikor tőlem elköltözött az exem, kb másfél-2 óra volt az egész, összepakolta a ruháit meg egyéb cuccait, meg megegyeztünk, hogy 1-2 bútort elvisz, azokat szétszedték, egy haverja jött segíteni és mindent lecuccoltak. Annyiban maradtunk, hogyha valamit itt felejtett, írjak, de nem volt semmi.

De még segítség nélkül is max 2 alkalomra gondolnék, nyilván az ember hív egy taxit vagy valami, ha nincs kocsi, nem kézben cuccol el gyalog egy fél lakást 20 alkalom alatt, ennek semmi értelme.

A letiltás meg gondolom amiatt történt, mert fáj neki a szakítás és nem akarja látni a cuccaid, de ez csak tipp. Gondolom SMS-t tud írni még a cuccok miatt.

okt. 28. 22:57
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan a jól bevált receptet alkalmazta: tiltás törlés
okt. 28. 23:25
 20/23 anonim ***** válasza:
81%

Miért nem akkor vetted el a cuccaidat mikor szakítottatok? Kilépsz az ajtón, és te bízva bizakodtál hogy ha a cuccaidat ott hagyod akkor kibékűltök? Vagy mit gondoltál?

Válaszodat olvasva, nem hiába vagy EX. Ilyen stílusban volt a párja!?

okt. 29. 05:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!