Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt, hogy már tévedett a...

Volt, hogy már tévedett a megérzésetek azzal kapcsolatban akivel ismerkedni kezdtetek?

Figyelt kérdés

Valahogy úgy érzem, hogy akivel ismerkedni kezdtem nem egy tisztességes, megbízható nő.

Korábban nem adtam a megérzéseimre, meg is szívtam nem egyszer.

Volt, hogy bármilyen (pozitív-negatív) irányban csalódtatok valakiben a megérzésetek ellenére?

Tudom, nehéz ilyenkor szétválasztani az a valós és vélt tulajdonságokat, ha még nem ismered a másikat és vonz is.

okt. 28. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még ilyen, beigatolódtak a megérzéseim.
okt. 28. 22:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig csak külsőre volt csalódás. De valószínűleg azért,mert akinél Nekem rossz megérzésem van szimpátiát illetően,azzal inkább nem ismerkedek tovább.
okt. 28. 22:32
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Milyen jelekből gondolod ezt és hány randi után? Én hallgatnék a megérzéseimre. De az tényleg a te megérzésed legyen, olyat ne csinálj, hogy valaki mond valamit, még ha a haverod is és az alapján ítélkezel. Mer lehet, hogy őt annak idején kikosarazta és most azért beszél ellene.
okt. 28. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se hazudott még a megérzésem. Akiről azt gondoltam könnyű vérű az mindig is az volt. Kérdezgesd ritkán a múltjáról vagy hogy miket szeret. Ha gúnyolódik az előző embereiről vagy kineveti azoktól a nőktől nincs rosszabb 1 hónap múlva rajtad fog nevetni. Vagy ha azzal dicsekszik hogy soha nem csalt meg senkit csak 1 nappal előtte szünetet jelentett azoktol se várj sok jót. Ha meg ilyen figyelem mániás beteg nő akkor se érdemes bele élni magad ha egyszer nem figyelsz rá akkor is lelép. Sokszor azok a nők ilyenek akikből ki sem nézned de nem kívánom hogy egy ilyennel legyen dolgod.
okt. 28. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
A megérzés soha nem téved.
okt. 28. 23:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Pl ha a no sok ferfival a baratsagnal sokkal kozvetlenebbul viselkedik akkor jok megerzeseid.
okt. 29. 01:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Írhattál volna valami példát, hogy mi keltett gyanút. Akkor meg tudtuk volna mondani, hogy mennyire tűnik jogosnak.
okt. 30. 10:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Pl. egy velünk született, nem megváltoztatható tulajdonság indokolatlan felmagasztalása (magasság).

De lényegtelen, elengedtem ezt az ismerkedést. Meg úgy az a online ismerkedést is.

okt. 30. 10:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Én 170 centi vagyok és soha nem volt gond a magasságom. Attól ne add fel lehet online is találni normális nőt.
okt. 30. 10:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem lehet, eddig csak "azt sem tudja mit akar, de nem engem" és lelki sérült nőket sikerült találnom online. De biztos én vagyok a balf@sz.

Pedig magasabb voltam nála, én 182, ő 180 cm :)

okt. 30. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!