Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire alja kirándulás...

Mennyire alja kirándulás többedik randin, ha Berlinbe vagy Athénba oda-vissza fizetem a nő és az én vonat jegyemet, fizetem a szállást mindkettőnkét, meg ott a bérelt kocsit több napra ?

Figyelt kérdés
okt. 31. 13:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%
Minek egy ismerkedési fázisban ilyen? Lehet össze se jöttök
okt. 31. 14:49
 22/30 anonim ***** válasza:
Egy oda út 2500 €, a szállás meg apartman? Ha ilyen drága a jegy, akkor egy felső kategóriás szállás illik hozzá, ami kb 10ezer euró/ éjszaka. Ha rázós a rongyot akkor rendesen rázd.
okt. 31. 15:18
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Aranyból van a pecke?🤦🥳😂
okt. 31. 15:20
 24/30 anonim ***** válasza:
56%
Nem mennék ilyen útra olyannal, akivel még csak ismerkedünk.
okt. 31. 15:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen utaztató lovagok nem a gyakorin jópofáskodnak, én vicces barátom. Egyre unalmasabb vagy.
okt. 31. 15:37
 26/30 anonim ***** válasza:
84%
Ismerkedési szakaszban nem utaznék el több napra külföldre, talán még belföldre sem. Párkapcsolatban ez egy jó program is lehetne, mondjuk nálam van egy limit, hány órát vagyok hajlandó vonatozni, ha túl hosszú, én inkább repülővel megyek.
okt. 31. 15:40
 27/30 A kérdező kommentje:
Olaszországba, azon belül Szicíliába van vonat. Addig látványos az út, főleg mikor a vonatot átviszi a komp a szigetre. Ha fújtat, hogy szar volt az utazás ott hagyom paradicsomot kapálni.
okt. 31. 18:54
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Elég volt mára az esti meseléből.
okt. 31. 19:12
 29/30 A kérdező kommentje:

Római városnézés után, otthagyva a lerobbant új kocsinkat, megyünk "szar" hálókocsis vonattal Etnát mászni.

[link]

okt. 31. 19:36
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Neked nincs jobb dolgod kérdező, kitalált történetek irogatsz már ki tudja hányadik át.

Bótos csávó!

okt. 31. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!