Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még jövője ennek köztünk?

Van még jövője ennek köztünk?

Figyelt kérdés
Ne kövezzetek meg, nem egyszerű történetet írok le. Év elején szakítottunk a párommal. Megismerkedtem egy pasival, szinte tökéletes volt, romantikus, kedves, intelligens, minden jó volt vele. Viszont nehezen elköteleződő. Nehezen akart lépni a dolgokban, keveset találkoztunk (sok neki a munka) és nekem ez nem ment, így inkább kioffoltam. Ami szerintem nem esett jól neki, mert csalódott dolgokat osztott meg utána. Rá pár hétre kibékültünk a pasimmal, mondanom se kell, semmi nem változott. Viszont egy valami(vagy valaki) újra előjött, írt, visszavonta, aztán láttam, hogy megnézett a közösségi platformokon. Teltek a hetek, nem tudtam kiverni a fejemből. Aztán elvoltunk a barátnőimmel bulizni, kicsit jól sikerült az ivászat, és hajnalok hajnalán felhívtam és újra előjött bennem minden. Mondtam neki, hogy találkozzunk. Nagyon kedves volt, aztán újra beszéltünk telefonon, nem értette hogy miért változott meg a véleményem kettőnkkel kapcsolatban. Aztán teltek a napok, én próbáltam tényleg tenni ezért a dologért, többet írtam. De ő napról napra egyre kevesebbet ír. És nem értem az okát. Úgy volt, hogy találkozunk, de mivel keveset keresett, így mondtam neki inkább mondja el ha baj van, és totál kiakadt, mert hogy nincs baj, de ne türelmetlenkedjek, mert sok a dolga. Azóta is alig keres, és nem tudom mi az oka. Talán az hogy csalódást okoztam neki vagy most direkt szivat?

okt. 31. 21:26
A kérdező szavazást indított:
Szivat, nem gondol már komolyan.
Csalódott, már nem tud benned megbízni.
6 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem egyszerűen ha nem lehetsz az övé akkor meg akar kapni de ha megkap akkor már nem vagy elég izgalmas neki. Szerintem hagyd
okt. 31. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Ebbe nehéz így belelátni. Még ha tegyük fel, igazat mond is, és tényleg csak rengeteg a dolga, akkor sem működne, mert nem is férne bele az életébe egy komolyabb kapcsolat.

És persze az is lehet, hogy több nőt is hülyít.

okt. 31. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:
44%

Örök természeti törvény:

- ha nem velem beszélget, azért van, mert mással;

-ha nem velem találkozik, azért van, mert mással;

-ha nem ér rá nekem, azért van, mert másnak, másoknak igen;

A férfiakat nem szabad túlmisztifikálni. Sokkal egyszerűbbek a képletek, melyek mentén “működnek”.

nov. 1. 06:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Se veled, se nélküled! Miért véred át a barátodat? Inkább légy egyedül mint másnak fájdalmat okozz. Nem jó ez neked sehogy.
nov. 1. 06:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez gatya
nov. 1. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Minek annyit írkálni? Nem találkoztok akkor nincs is semmi. Ez nem ismerkedés így. Élőben teljesen más. Aki csak ír az semmit nem jelent. Vagy ha igen és ettől teszi függővé magát, hogy veled akarjon lenni az eléggé unalmas, egyoldalu szarakodás csak mert a tettek a mérvadója egy kapcsolatnak. Hogy akkor amikor együtt vagytok mi történik.

Ha már most ilyen mi lesz később? Mindíg mindent neked kell kezdeményezni, hogy történjen valami? Nem férfiként viselkedik, csak egy gyerek ilyen.

nov. 3. 05:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!