Mennyire hátrány a nőknél ha valaki többgenerációs házban él az anyja mellett?
Ezt úgy kell elképzelni, hogy van egy kb 100 nm-es nagyobb rész ahol az anyám lakik és ehhez hozzáépítve egy kisebb kb 35 nm, de teljesen jól felszerelt (konyha, fürdő minden van). A kerti bejárat közös, igazából amúgy elég jól elszeparált. 29 évesen és persze amúgy mindent fizetek, ami költség nem anyám tartana el. Csak hát gondolkozom a 160 ezres albérlet helyett ebben...
De mondjuk amúgy sem könnyű kapcsolatot találni és hát vajon ez mennyire rontana a helyzeten?

válasza:

válasza:Sajnos akármit csinálsz, el vagy könyvelve "mamahotelesnek".
Ezzel nem lehet mit kezdeni, amíg az emberek fejében nincs ez rendbe rakva.
(Tudom, saját tapasztalat...)

válasza:

válasza:Attól függ, hogy édesanyád is mennyire önálló életvitelt folytat. Milyennek ismerted meg őt életed folyamán?
Milyen elképzelései vannak az időskorával kapcsolatosan?
Az örökség esetében azért később jól jöhet az utódnak az a 100 nem-es házrész, ha ebben gondolkodunk...

válasza:

válasza:Magyarul anyádnál laksz. A hely, ahol én élek, saját helyrajzi számmal rendelkezik, nem anyámékéval azonos, és nincsenek közös villanyórák, kert, falak stb. Így a szüleim biztosan nem állítanak be random, nem tudják, nem is hallják ki van nálam, mikor, mit csinálunk épp. Számomra ez is a leválás része.
Megértem a szempontodat, hogy olcsóbb, meg biztosan kényelmes is sok szempontból. Nekem viszont egy ilyen partner max akkor jöhetne szóba, ha azt mondaná, eddig így éltem, most nézem épp az ingatlanokat, hogy elköltözzek és ez x hónapon belül esedékes. Én nem vagyok hajlandó senki anyjának a házába járni randizni, szexelni stb.

válasza:Ó amúgy elírtam, a kertből két külön bejárat van. Két külön lakás, de igen egy cím. :)
Hát anyám elég aktív, jó fej, de igen ragaszkodnék a másfél lépés távolsághoz én is. De vannak fenntartásaim nekem is mindezzel kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!