Nálunk elég sok ukrán van, ízlések és pofonok, én nem látom szépnek őket.
nov. 3. 13:51
12/31 anonim válasza:
"Ukrán nők laknak már évek óta a szomszédban, családi ház ami nagy. Igénytelenek, budosnek, nem tisztálkodnak csak heti 1x. Egyáltalán nem szebbek, sőt!"
Kollégiumban volt két ukrán csaj a szomszéd szobában. Ugyanez... Hogy külsőre férfi szemmel szebbek-e azt nem tudom, mivel nő vagyok, de azt az igénytelenséget... Mifelénk kb csak a romákra jellemző az a szint, és ez még a háború előtt volt, nem lehet arra fogni, hogy szegények meg menekültek.
nov. 3. 13:52
13/31 anonim válasza:
Nekem a legtöbb ügyfelem ukrán szolgáltató, mind nő, mivel a szépségiparban dolgozom. Van köztük egy-kettő kifejezetten szép nő, a többi teljesen átlagos vagy átlag alatti, mivel nem sportolnak, szarul esznek, dohányoznak és ez az életmód meglátszik rajtuk, főleg, amikor már idősebbek.
Semmivel nem látom őket különbnek, mint a magyar nőket, viszont bunkóbbak. Elvárásaik viszont vannak rendesen, ott nem lesz sétálós, kávézós randi, meg felezgetés, meg majd találkozunk itt, meg itt, hanem küldöd az Ubert érte.
nov. 3. 14:01
14/31 anonim válasza:
Nálunk a melóhelyen úgy két évvel ezelőtt kaptunk egy ukrán kolléganőt, a csajok ahogy egymás közt szokás az elején elkezdték volna új kolléganőként kicsit szívatni, az ukrán csaj úgy leteremtette őket hogy azóta ő az akivel nem baszakodnak. Amúgy nem szívbajos a csaj elég sok pasival kikezdett már, és nem csak szinglikkel.
nov. 3. 14:01
15/31 anonim válasza:
szerintem is megfigyelhető hasonló, amit a kérdező ír. egyszerűen mint hozzánk képest csóróbb posztkomcsi térség, jobban benne maradt az emberekben, hogy nőként a fő értéked és kitörési lehetőséged a kinézeted.
nov. 3. 14:03
16/31 anonim válasza:
#15 hát pont ez az, ahhoz viszont ki kéne nézniük valahogy. Élőben viszont nincsenek filterek, mint az instán.
nov. 3. 14:52
17/31 anonim válasza:
15, ez igaz, de ettől nem szebbek lesznek, hanem "olcsóbb" hatásúak. Pl. szerintem a svéd nők nagyon szépek, természetesek és lazán öltözködnek. Ezzel szemben pl. sok szláv nő átesik a ló túloldalára a kirívó, ízléstelen ruhákkal, a partvis műszempillával, az agyontöltött szájjal stb.
nov. 3. 14:55
18/31 anonim válasza:
#17 egyetértünk, az északi nők között tényleg sok a természetes szép. Ezeken a partvisszemű pcsaszájú nőkön mi is röhögünk a haverokkal, el nem tudom képzelni, milyen az a szubkultúra, ahol ez bejön, ha egyáltalán.
nov. 3. 15:12
19/31 anonim válasza:
#17 #18 ugyanazokkal a svéd nőkkel találkoztunk? szőkének éppenséggel szőkék, de termetileg sokuk az a kategória, amire rosszindulatú nyelvek azt mondják, hogy berakod kettesbe, már szántani lehet vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!