Mi lehet az oka, ha a pasinak, akivel ismerkedem, mindene megvan, mégsincs senkije?
Figyelt kérdés
Edzőteremben találkoztam össze vele és voltunk párszor randizni. Az első az, hogy nagyon jól néz ki. A másik az, hogy 30 éves, de saját vállalkozása van, plusz saját háza és kocsija is. Látszik rajta, hogy messze nem nyomorog. Szóval nagyon nagyon fura volt, amikor mondta, hogy egyetlen komoly kapcsolata sem volt. Ráadásul hétvégeken sosem ér rá. Viszont egyszer mondtam neki, hogy jobban szeretném, ha inkább hétvégente találkoznánk. Erre az volt a válasza, hogy ne én mondjam meg neki mikor legyen jó.nov. 3. 13:37
1/17 anonim 

válasza:

válasza:Valószínűleg szívesebben tart szex kapcsolatokat, nem akar lehorgonyozni, mert nincs rá ideje, avagy nem talált olyan nőt, akiért érdemes.
3/17 anonim 

válasza:

válasza:külcsín - belbecs...
Sokak vannak úgy, hogy ha lecsupaszítod őket, megfosztod a verdától, kérótól, okostelótól, fizutól stb., akkor amikor egymagára magad az érzéseivel, a gondolataival, kiderül, hogy mindene, ami van, az csak látszat.
Ez férfire, nőre egyaránt igaz.
4/17 anonim 

válasza:

válasza:Magasra teszi a mércét, egyszerűen nem talál, nincs ideje, annyira nem is frusztrálja ez a kérdés. Bármi lehet.
5/17 anonim 

válasza:

válasza:Mi az oka?
Ez:"Ráadásul hétvégeken sosem ér rá."
Meg ez: "Erre az volt a válasza, hogy ne én mondjam meg neki mikor legyen jó."
6/17 anonim 

válasza:

válasza:Szinte szó szerint olyan választ fogalmaztam magamban, mint amit 5-ös írt!
És teljesen meg is értem, hogy ezek után minden nő eltávolodott tőle.
7/17 anonim 

válasza:

válasza:"Erre az volt a válasza, hogy ne én mondjam meg neki mikor legyen jó." - itt a válasz a kérdésedben. Egy nyomorult bunkó.
8/17 anonim 

válasza:

válasza:Amikor az az ember érzése, hogy túl szép, hogy igaz legyen, akkor általában az is. Azt gondolom, hogy nem véletlen, hogy nem volt hosszabb kapcsolata, ha másért nem, a személyisége miatt. És valóban a válasza alapján elég taplónak tűnik.
9/17 anonim 

válasza:

válasza:A válaszom egyetlen szó lenne: személyiség. Szóval a személyiségével, lelki oldalával lehetnek bajok, méghozzá nem gyengén. Ez meglehetősen gyakori a mai világban. És szerintem az is beszédes, hogy pl kérdező által is a kinézete, anyagi javai, státusza lett felsorolva részletesen, de egyetlen szó sem hangzott el arról, hogy ő maga milyen ember. És ez szintén meglehetősen gyakori a mai világban.
10/17 anonim 

válasza:

válasza:Ilyen "hétvégén sosem ér rá" típusu oasim volt nyáron. Ő is jóképű, saját ház, autó, 10 éve egy munkahelyen vezető beosztásban. Szombat este mindig eltünt. Azaz többnyire a 3 hónap alatt néhány szombatot /vasárnapot velem töltött. Aztán kiderült, hogy a tőle 10-15 évvel fiatalabb barátaival lóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!