Így utólag visszagondolva melyikőnk követett el nagyobb hibát első találkozáskor,(Én) hogy autóval mentem érte, és sötétedéskor haza is vittem, vagy a csaj hogy ebbe belement ismeretlenül?
Üzenetben írtam neki hogy autóval ott leszek, ő csak egy csodálkozó hangulatjel mellett "hát jóóó" üzenettel válaszolt, kérdezte mit csináljunk akkor nem tudta még a kávézást, le írtam neki hogy a közelben egyszerűbb parkolni nincs onnan messze ahová megyünk.
Részéről volt egy kis bizonytalanság az első beszállásnál, illetve mikor visszamentünk az autóhoz, akkor azt mondta haza megy egyedül, én ragaszkodtam hozzá hogy gyere menjünk, miből tart hazavinni téged én is ráérek, legalább folytatjuk a dumálást.
Szegény csaj mit gondolhatott? vagy ennyire vakon bízott bennem, az írásaim alapján, hisz mindig írtam neki szépeket, sokat dicsértem, már-már hízelgősen.

válasza:

válasza:

válasza:Erőszakos voltál, lehet, hogy ő bizonytalan, nehezen tud nemet mondani.
Neked ez pont jó párosítás, neki nem.
Egyébként jó lenne felfrissítened az emlékeidet az igekötőkkel kapcsolatban...

válasza:Ha én lennék nő, két okból nem mernék beülni, egyik a kiszolgáltatott helyzettel való visszaélés, másik a közúti baleset %a amiről időnként hallani a hírekben.
Férfiként sincs ez másképp csak itt az erőszakoskodást kizárhatom két azonos nem között, gyorshajtás már más.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!