Ha létezik pasik között csajozóművész, akkor a nók nözött is van pasizóművész?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"...több fäszt fogott, mint kilincset..."
Sajnálom azt aki jobban szeret kilincset fogdosni!
Kapcsolódó kérdések:
Egy internetes oldalon olvastam róla, hogy dívik... Aki nem tudná, arra mondják ezt, aki a téli hónapokra beleugrik egy párkapcsolatba, tavasszal meg, mint a hóember, felszívódik. Magyarországon van ilyen vagy ez egy ilyen amerikai/brit szokás, mint az angolosan távozás?
Azt mondta, ha nem lettek volna tervei az életben, akkor nem tartana sehol (nem lenne ennyi pénze stb). És, ha nem a tervei szerint élne, akkor nem úgy élne, ahogy akarna....és akkor depressziós is lenne. Négy évig akar kapcsolatban lenni , mielőtt családot...
Nekem: 44-55 év közötti férfi Értelmiségi(diplomás) Angolul beszél 180+ magas Kopasz Szakállas Nagydarab, de nem shrek .. Metalhead Van tetoválása Rendelkezik önreflexióval A szeretetnyelve az érintés Nem unalmas, lehet vele építeni a...
Nagyjából másfel hete kezdtünk beszélni a társkeresőn, aztán áttértünk máshova. Három alkalommal találkoztunk eddig, az első randi végén elcsattant a csók. Második alkalommal piknikeztünk, végig csókolóztunk, nem bántam, de aztán kimondta a bizonyos “sz” betűs szót,...
Olyan oldalt keresek, ahol transznemű lányokat ismerhetek meg. Ismerem a vagyaim.hu-t. Ezen kívül még van valami, ahol magyarok vannak fent?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!