Társkeresőn a "még nem tudom mit akarok" státusszal mit lehet kezdeni?

válasza:

válasza:

válasza:Magamból kiindulva ez azt IS jelentheti, hogy valaki sem a komoly kapcsolat, sem a laza szexelgetés lehetőségét nem zárja ki.
Én úgy voltam vele, hogy benne vagyok egy tartós, életre szóló kapcsolatban, de ha épp nincs erre megfelelő jelentkező, akkor belefér az alkalmi összejárás. Így ismerkedtem meg a párommal. :)
Persze ez csak egy példa. Más embernél jelenthet teljesen mást is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#3 Lehet, hogy nálad egyenértékű, a valóságban viszont nem az.
Általában azok írják ki ezt, akik szeretnének komoly kapcsolatot, de a kötöttségek nélküli szex lehetőségét sem vetik el.
Én pl soha nem kezdek úgy egy kapcsolatot, hogy akkor “Egy, két, há’ ééés, mostantól komoly kapcsolatban vagyunk.” Minden exemmel, illetve a párommal laza kapcsolatból alakultak ki a későbbiek.

válasza:

válasza:9
De, én pl belementem, ahogy a párom is, tehát megdőlni látszik az elmélet. :D
Amúgy abszolút rendjén van, hogy te a leírtak szerint működsz. Komolyan mondom! Van egy elképzelésed, feltételezem, hogy azt világosan kommunikálod a potenciális partnereknek, majd olyan embert választasz, akivel egyetértetek a folytatásban. Ez egy teljesen jó hozzáállás. (És NEM ironizálok.)
Most már csak azt kellene belátni, hogy te személyesen nem reprezentálod a világ összes emberét. Akár lehetne fantáziád ahhoz, hogy más emberek (nagy reveláció következik) másképp működnek, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!