Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn a "még nem tudom...

Társkeresőn a "még nem tudom mit akarok" státusszal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Ha valaki alkalmi kapcsolatot akar, az tiszta sor, a komoly is nyilván. De mi ez a nem tudom mit akarok? A tindert sem értem, hogy egyáltalán minek hoz létre ilyet.

dec. 8. 10:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert jól elvan szingliként és akivel kaland alakul, azzal kalandozik, akivel el tud képzelni komoly kapcsolatot, azzal meg akár össze is jön.
dec. 8. 10:42
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz vele kezdeni, mert ez eleve azt jelenti, hogy ahogy érzi majd az alakul.
dec. 8. 10:47
 3/23 A kérdező kommentje:
jah, hát az ilyen majd alakul számomra egyenértékű az alkalmi kapcsolatot keresőkkel.
dec. 8. 10:53
 4/23 anonim ***** válasza:
42%

Magamból kiindulva ez azt IS jelentheti, hogy valaki sem a komoly kapcsolat, sem a laza szexelgetés lehetőségét nem zárja ki.

Én úgy voltam vele, hogy benne vagyok egy tartós, életre szóló kapcsolatban, de ha épp nincs erre megfelelő jelentkező, akkor belefér az alkalmi összejárás. Így ismerkedtem meg a párommal. :)

Persze ez csak egy példa. Más embernél jelenthet teljesen mást is.

dec. 8. 11:18
 5/23 anonim ***** válasza:
49%
#3 miért lenne az? Lehet kapcsolatot szeretne, csak nem akárkivel.
dec. 8. 11:23
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én komoly kapcsolatot akarok, az ilyenek alapból kiesnek nálam.
dec. 8. 11:25
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek főleg egotuningból vannak fent.
dec. 8. 11:27
 8/23 anonim ***** válasza:
26%

#3 Lehet, hogy nálad egyenértékű, a valóságban viszont nem az.

Általában azok írják ki ezt, akik szeretnének komoly kapcsolatot, de a kötöttségek nélküli szex lehetőségét sem vetik el.

Én pl soha nem kezdek úgy egy kapcsolatot, hogy akkor “Egy, két, há’ ééés, mostantól komoly kapcsolatban vagyunk.” Minden exemmel, illetve a párommal laza kapcsolatból alakultak ki a későbbiek.

dec. 8. 11:29
 9/23 anonim ***** válasza:
89%
8, Aki komoly kapcsolatot akar, az nem megy bele laza, langyos fosokba, meg mindenféle szexkapcsolatokba gondolván, hogy talán majd az egyik valamiért esetleg komoly lehet egyszer. Vagy komoly szándékkal ismerkedek, vagy nem. És ez nem azt jelenti, hogy azonnal komoly a kapcsolat, hanem hogy komoly a szándék. Tehát nem fogok találkozni, szexelni, időt tölteni vele, ha nem látom, hogy komolyan is el tudom a másikkal képzelni. Egyébként így lehet elkerülni az idővesztegetést, meg a kiégést többek között.
dec. 8. 11:38
 10/23 anonim ***** válasza:
22%

9

De, én pl belementem, ahogy a párom is, tehát megdőlni látszik az elmélet. :D

Amúgy abszolút rendjén van, hogy te a leírtak szerint működsz. Komolyan mondom! Van egy elképzelésed, feltételezem, hogy azt világosan kommunikálod a potenciális partnereknek, majd olyan embert választasz, akivel egyetértetek a folytatásban. Ez egy teljesen jó hozzáállás. (És NEM ironizálok.)

Most már csak azt kellene belátni, hogy te személyesen nem reprezentálod a világ összes emberét. Akár lehetne fantáziád ahhoz, hogy más emberek (nagy reveláció következik) másképp működnek, mint te.

dec. 8. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!