Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik társkereső oldalra/apró...

Melyik társkereső oldalra/apróra esküszöl? Mi a legjobb bemutatkozó/bio szöveg?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok.

Gondoltam, ismét kipróbálom a társkereső oldalakat/oldalak valamelyikét.

Korábban már Tindereztem, de nem igazán akart rámtalálni a nagy Ő, és ha őszinte akarok lenni, én sem igazán vettem komolyan. Nem gondolom, hogy az ott legszimpatikusabb lesz az, akit valóban neked szántak. Viszont mostmár tényleg úgy érzem, szeretnék egy társat, adjunk hát esélyt az internetnek is, ki tudja, másoknak is összejött már.

Te melyik oldalt/appot javasolnád? Melyik vált be Neked vagy ismerőseidnek leginkább? Illetve érdemes nőként valamilyen szöveget kiírni bemutatkozásként? Én csak valami egyszerűbb, figyelemfelkeltőre gondoltam, ha ki is írnék valamit. Hiszen a beszélgetésekből úgyis kiderül később, milyenek vagyunk valójában. A bemutatkozó csak valami plusz, amivel esetleg a humorod/(ön)iróniád tudod megmutatni, és talán kitűnni a "piacon". Ami tök jó lehet.

Valami olyasmit láttam valakinél megosztva, hogy "ha már ennyi stadionunk van, lehetne egy jó match-ünk is". Ez fogott meg talán a legjobban.

Szerinted érdemes ilyet kiírni? Neked melyik volt, ami a legjobban tetszett, felkeltette az érdeklődésed, és érdekesebbé tette a karaktert?

Köszi, ha válaszolsz. :)

dec. 26. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Újabb férfihergelő femcel kérdés. Kezdtek egyre fantáziadúsabb kérdéseket feltenni.
dec. 26. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
21%

Én a facebook társkeresőjét, a szívküldit és tindert használom.

Nőként mindegy hova regisztrálsz, el fognak árasztani az üzenetek.

dec. 26. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fárasztó vicceket inkább ne. Inkább magaról írj pár szót. Applikációban nekem férfiként a Boo és a Likner jött be, ott tudtam azért pár normálisabbat beszégetni emberekkel, de egyikből sem lett semmi.
dec. 26. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem nőként a Bumble jött be, de én 34 voltam, amikor használtam, nem tudom, hogy huszonévesként más-e (korban hozzám illő férfiakkal ott azt tapasztaltam, hogy kevés az, aki csak szórakozni akar, meg akikkel beszéltem, nem hazudoztak arról, hogy komolyat akarnak, amikor csak etyepetyélni akartak). Meg az egy nagy igazság, hogy ha értelmes szűrők alapján keresel, akkor nagyobb az esély a sikerre, mintha felszínesen keresel (van olyan velemkorú nőismerősöm, aki csak top pasikat húzkod jobbra, olyanokat, akiknek néha el sem olvassa figyelmesen az adatlapját, aztán csodálkozik, hogy nem akad komoly). Illetve jó, ha magadhoz képest reális, amit a másiktól elvársz.

Mondjuk nyilván én főleg férfi adatlapokat láttam, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy a férfiaknak nőktől milyen a szimpatikus adatlap. Amivel szerintem nem lehet mellélőni:

- ha Bumble-re mész, akkor a fontos dolgokat úgyis ki lehet tölteni feleletválasztással, szóval nem kell egy kisregény... ha van valami, ami neked nagyon fontos magadról vagy a másikról, azt meg lehet írni max. pár sorban, az jól jön ki általában, ha van benne egy pici humor. De a lényeg, hogy legyen vmi, ami társkeresésben releváns, nemcsak vmi vicc, azt' annyi (nekem pl. férfi részről ezek a "ha komoly kapcsolatra vágysz, húzz jobbra... ha lazára, húzz jobbra" meg "Álljunk össze, mit két kicsi legó" jellegű semmitmondó poénkodásoktól feláll a nemlétező szőr a hátamon... ugyanitt: ne olyan társkeresés szempontjából semmitmondó dolgokat írj oda, hogy szereted a kávét meg a Harry Pottert

- ha arról akarsz írni, mit keresel és mit tudsz adni, legyen egyensúlyban a két rész... az sztem a férfiaknak sem vonzó, ha leírsz egy kisregényt, hogy mire vágysz lassan már magasságra is, a milyen vagyok? meg annyi, hogy: jó fej, mosolygós csaj, aki tud szeretni

dec. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!