1/9 anonim 

válasza:

válasza:Én onnantól nevezném a találkozásokat randinak, ha már érezhető, hogy úgymond izzik a levegő köztünk, tehát azért találkozunk, hogy elmélyüljön a kapcsolat, ahogy férfi és nő között szokás, nem szimplán barátként beszélgetünk és tekintünk a másikra.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Ay a randi, amikor romantika a motiváció.
Ha együtt elmentek bevásárolni, vagy korcsolyázni, vagy múzeumba csak azért, mert jó haverok/barátok vagytok, az nem randi.
Ha együtt elmentek bevásárolni, vagy korcsolyázni, vagy múzeumba azért, mert tetszetek egymásnak és szeretnétek az érzelmeiteket mélyíteni/erősíteni, az randi.
Az, hogy leülsz a neked tetsző kolléganőddel egy kávéra még nem lesz randi. Ha elmondod neki, hogy tetszik, és meghívod, az randi. Mert akkor lehetősége van kihátrálni, nemet mondani, stb.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha valakivel azért töltesz időt kettesben, hogy jobban megismerhesd és a személyén kívül nincs más oka hogy találkozni akarsz vele, továbbá ez kölcsönös, akkor az egy randi.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Ahogy leírták előttem úgy fogalmaztam volna, amikor úgy találkozol valakivel,hogy vannak felé érzéseid, testi lelki vonzalmad. Sokszor egy irányú jelezném. Pl lány kér egy baráti szívességet a pasitól aztán....
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Nekem a randi az, ha Le ülsz kávézoba beszélgetni, 1 társkereső nővel férfiként. Ha kolléganő, vagy rokon találkozó akkor az nem randi. Randi nálam az, amit érzel a veled szembe ülő idegen ember iránt
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Hatos egyetértek annyi kivétellel, hogy az első kör nekem nem randinak indul, hanem amolyan reality check.
De ha megvan az összhang, átfordulhat randiba.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:6-7: akkor részetekről pl. egy vakrandi (függetlenül attól hogy nektek volt-e már) nem randi?
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Hatos voltam. Vak randi, azt elfelejtettem bocsánat. Vak randi, mikor fotót se láttál róla. Ha vak randi a cél, akkor az is randi valamilyen szinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!