Hideg leszólítást próbáltátok már? Volt sikere?

válasza:

válasza:Teljesen tévúton jár, és nem ismeri a randizás és ismerkedés alapjait élőben, aki hideg leszólításként tekint a random idegenekkel való ismerkedésre. Pont nem ez a lényege, és pont ez az az út ami a sok sikertelenségbe, kellemetlenségbe, zaklatásba vezet.
Ha leszólítás vagy szóba elegyedés történik, az sose random hideg leszólítás jellegű kell legyen, hanem épp ellenkezőleg. Minimális szimpátia és látható kölcsönös szándék az ismerkedésre is meg kell legyen, na akkor működhet jól.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy hiába keresitek nem gyártják? Vagy még fel sem találták pedig kellene? Vagy csak nagyon aránytalanul drága kapható belőle?
Milyen érzés volt élőben is átélni?
Kíváncsi vagyok az élményeitekre. Lehet sorolni a tapasztalatolat, aki elég bátor. Amúgy is névtelen az oldal.
Mikor volt és mit próbáltatok ki? Egy alkalom volt vagy azóta újra a szerhez nyúltatok? Miért döntöttetek úgy, hogy kipróbáljátok?
Tudom fura a kérdés, gondolom sokan fel is fognak tenni olyan viszont kérdéseket, hogy az alkat és a hit hogyan került ugyan abba a kérdésbe. Csupán kíváncsi vagyok. Illetve arra lennék még kíváncsi, hogy gyülekezeti közösségben titeket volt hogy az alkatotok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!