Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hideg leszólítást próbáltátok...

Hideg leszólítást próbáltátok már? Volt sikere?

Figyelt kérdés

febr. 18. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Volt.
febr. 18. 09:36
 2/4 anonim válasza:
100%
Hideg leszólítás :D Egy diszkóban például még mit lehet csinálni? Ha nem ismersz senkit. Persze hogy próbáltuk
febr. 18. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyszer leszólítottam egy hóembert januárban. Jó hideg volt.
febr. 18. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen tévúton jár, és nem ismeri a randizás és ismerkedés alapjait élőben, aki hideg leszólításként tekint a random idegenekkel való ismerkedésre. Pont nem ez a lényege, és pont ez az az út ami a sok sikertelenségbe, kellemetlenségbe, zaklatásba vezet.

Ha leszólítás vagy szóba elegyedés történik, az sose random hideg leszólítás jellegű kell legyen, hanem épp ellenkezőleg. Minimális szimpátia és látható kölcsönös szándék az ismerkedésre is meg kell legyen, na akkor működhet jól.

febr. 18. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Mik azok amiket mostanában próbáltatok rendelni vagy venni boltban, de nem volt kapható, készlethiány volt?

Vagy hiába keresitek nem gyártják? Vagy még fel sem találták pedig kellene? Vagy csak nagyon aránytalanul drága kapható belőle?

Mi volt a legjobb és legrosszabb kábíószerek, amiket próbáltatok?(drogprevenciós célok, ismeretszerzés, kérem a kedves moderátorokat, had maradjon)

Kíváncsi vagyok az élményeitekre. Lehet sorolni a tapasztalatolat, aki elég bátor. Amúgy is névtelen az oldal.

Kinek mikor volt az első komolyabb kábszeres élményetek?

Mikor volt és mit próbáltatok ki? Egy alkalom volt vagy azóta újra a szerhez nyúltatok? Miért döntöttetek úgy, hogy kipróbáljátok?

Magas és telt, hívő lányok! Volt, hogy gyülekezetben próbáltatok ismerkedni?

Tudom fura a kérdés, gondolom sokan fel is fognak tenni olyan viszont kérdéseket, hogy az alkat és a hit hogyan került ugyan abba a kérdésbe. Csupán kíváncsi vagyok. Illetve arra lennék még kíváncsi, hogy gyülekezeti közösségben titeket volt hogy az alkatotok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!