Hr felvételiztetők, diplomás irodai dolgozók mennyire nézik le, ha valaki alacsonyabb iskolai végzettségű, alacsonyabb beosztású technikus, elektronikai karbantartó bepróbálkozik náluk ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Multi cégnél dolgoztunk külsős vállalkozóként. Csak köszöntek a HR dolgozói de azt is úgy, mintha fogóval húznak ki belőlük. Mikor megtudták hogy mérnök vagyok még kv-ra is meghivtak. Ennyit a HR-s nőkről.
Volt olyan eset is mikor állásinterjú után kibeszeltek a felvételizőket.

válasza:

válasza:Multinál dolgozom, a dolgozók 99%-nak van diplomája, de azért volt már kollégám, akinek csak érettségije volt, előtte fizikai munkát végzett. Senki nem nézte le, jó fej, normális ember, simán beilleszkedett közénk. A felvételi folyamaton átment, szóval gondolom a HR-eseknek sem volt vele különösebben problémája.
Ha az a kérdés, hogy párkapcsolatilag... Hát azt embere válogatja, nyilván van, akit zavar, mást meg nem érdekel.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kíváncsi vagyok mit lehet kihozni egy ilyen kapcsolatból?
Lehet többet keres mint én, de nem biztos.
Ismerkedéskor zavarhatja a hölgyet ?
Kórházi elektromos karbantartó orvos nőkkel ismerkedne. Hosszútávon működhet egy ilyen kapcsolat ?
mitől függ hogy melyik nőnek kezdtek bókolni, kivel flörtöltök? A férj visszatartó erő?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!