Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hr felvételiztetők, diplomás...

Hr felvételiztetők, diplomás irodai dolgozók mennyire nézik le, ha valaki alacsonyabb iskolai végzettségű, alacsonyabb beosztású technikus, elektronikai karbantartó bepróbálkozik náluk ?

Figyelt kérdés
márc. 5. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is .
márc. 5. 21:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Indokold is, miért !
márc. 5. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kultúrember nem néz le senkit a végzettsége, származása alapján - de ettől még nem fog vele összejönni 😂
márc. 5. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Miért? Mert tanulatlan,és nem normális "munkarendben dolgoznak és nem azonos szinten àllnak anyagilag...
márc. 5. 21:38
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Igaz nem vagyok diplomás, de irodai munkám van és az nem kávéfözés, és volt már egy technikus, karbantartó párom. Nem azzal volt baj, hogy mi a munkája. Söt, még imponált is, hogy bármit a kezébe adtam, tudott vele mit kezdeni.
márc. 5. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Multi cégnél dolgoztunk külsős vállalkozóként. Csak köszöntek a HR dolgozói de azt is úgy, mintha fogóval húznak ki belőlük. Mikor megtudták hogy mérnök vagyok még kv-ra is meghivtak. Ennyit a HR-s nőkről.

Volt olyan eset is mikor állásinterjú után kibeszeltek a felvételizőket.

márc. 5. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
#6 Vicces lehetett.
márc. 5. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Nekem csak rossz tapasztalatom van alacsonyabb iskolai vegzettsegu ferfiakkal. Tobbszor megprobaltam, de mindegyik elkezdett kritizalni, es becsmerelni a "szaros" diplomamat, ami szerinte nem er semmit. Ugyanez vonatkozik azokra az exekre/ismerkedesekre, akik kevesebbet kerestek nalam. Elkezdtek jonni a semmibol a banto megjegyzesek, mert a masiknak kisebbsegi erzese volt, holott engem sose erdekelt a partneteim vegzettsege, vagy hogy mennyit kerestek eppen. Azota no thx, nekem nincs tobb idegzetem ehhez.
márc. 6. 02:42
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

Multinál dolgozom, a dolgozók 99%-nak van diplomája, de azért volt már kollégám, akinek csak érettségije volt, előtte fizikai munkát végzett. Senki nem nézte le, jó fej, normális ember, simán beilleszkedett közénk. A felvételi folyamaton átment, szóval gondolom a HR-eseknek sem volt vele különösebben problémája.

Ha az a kérdés, hogy párkapcsolatilag... Hát azt embere válogatja, nyilván van, akit zavar, mást meg nem érdekel.

márc. 6. 08:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nem néz le sem akarna összejönni veled, legalábbis a többségük!
márc. 6. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egy jól karbantartott negyvenes férfi ismerkedhet huszonéves csajokkal Budapesten?

Kíváncsi vagyok mit lehet kihozni egy ilyen kapcsolatból?

Orvos-villanyszerelő kapcsolat működhet ?

Kórházi elektromos karbantartó orvos nőkkel ismerkedne. Hosszútávon működhet egy ilyen kapcsolat ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!