Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 46 éves férfiként még nem...

46 éves férfiként még nem szexeltem, mert féltem az elutasítástól. Most kattant az agyamban a relé, próbálkozok 35-46 éves nőkkel ismerkedni. Magas pasiként, átlagos testtel, kis farokkal, görbe orral, pikkelysömörrel a hajas fejbőrön mik az esélyek?

Figyelt kérdés
ápr. 6. 09:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha 10 centis akkor az nem lehet lompos csak kis ubi 🤣
ápr. 6. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Esetleg homoszexuális kapcsolatban nem gondolkodtál? Mert ha te vagy a lyuk akkor mindegy, hogy 10 centis a lompi.
ápr. 6. 16:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Kövér nőbe be se jutna a kis krinolin. Oda a l@fasz való, vagy az elefánt 1 méteres f@sza kell.
ápr. 6. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Bejut az csak jó pózban kell csinàlni 😉 Van tapasztalatom kövér csajjal
ápr. 6. 22:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Áh, hogy kell csókolózni ?
ápr. 26. 20:06
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 nehéz ezt leìrni de kb 2-3 perc után belejön az ember úgyis xd
ápr. 26. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Az "átlagos külsejű" kifejezés manapság már sértésnek számít?

Régen (2000-es, 2010-es években) még semlegesnek számított ha valakit átlagosnak vagy hétköznapinak hívtak. Ma viszont már úgy érzem, hogy az emberek ezt sértésként használják. Szerintem átlagosnak lenni egyáltalán nem rossz dolog és az átlagos embereket bántani emiatt elég nagy marhaság.

Egy tipikusan helyes, izmos pasi nem kezd “csak úgy” egy átlagos, kicsit inkább telt nővel?

A telt szó mondjuk inkább túlzás. De abszolút nem vékony, átlagos testalkatnál kicsit dundibb. Mind a ketten diplomások, kb egy idősek. A férfinek fontos a testedzés, és ez erősen látszik rajta. A nő nőiesen öltözik, sminkel, de mint írtam: abszolút nem hasonló...

Havi 350 ezer nettó jövedelemmel melyik társkeresőn van esélyem vékony, átlagos nőt komolyabban megismerni ?

Hogyan lőjjem be még nem sportos, csak átlagos testű férfiként, milyen nőknél van esélyem, ha csak a női külsőt látom ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!