Gáz, hogy férfiként még soha nem volt egyéjszakás kalandom?
Még nem ismerek ilyen srácot a környezetemben (vagy csak nem tudok róla), de nekem nem volt ilyenben részem és nem is szeretnék.
Valahogy úgy érzem, hogy ha valakivel jó akkor nem csak egyszer történik meg a dolog hanem többször is, ergó az egyéjszakás nekem ilyen kudarc érzés, hogy nem lesz már több alkalom, mert rossz voltam. Ha randikon szexuális témára kerül a sor még a műszer méreteit is megmondom inkább, jobb ha nem kerül sor aktusra sem ha nem tetszik neki, szóval nagyon körültekintő vagyok.
Tudom, hogy én vagyok a különc, de nem tudok mit tenni.
Férfiak válasza érdekelne most inkább (korral), hogy mit gondoltok erről őszintén.
Mindenkinek megy a zöld kéz!

válasza:

válasza:

válasza:"Valahogy úgy érzem, hogy ha valakivel jó akkor nem csak egyszer történik meg a dolog hanem többször is, ergó az egyéjszakás nekem ilyen kudarc érzés, hogy nem lesz már több alkalom, mert rossz voltam."
És az eszedbe se jutott, hogy egy csajjal akarod a dolgot, de aztán mikor megtörténik, akkor utána úgy vagy vele, hogy ez így eddig tartott és mégse szeretnél többet?
Nekem voltak egy éjszakásaim és volt olyan közötte, ahol egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy nem keressük soha egymást. Olyan is volt, ahol én akartam volna, de nem. És olyan is volt, ahol a csaj keresett még, de én nem akartam már utána.
De persze az igazán jó az párkapcsolatban szerelemből szexelni, főleg vita/veszekedés után békülni... pff. Vagy a szakítás utáni békülős szex a szerelmemmel. Nem sok fogható ahhoz.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogy mikortól nem számít zaklatásnak, hogy milyen egy teljesen normális tisztelettudó férfi közeledése? Honnan tudja a pasi, hogy mikortól lehet hozzáérni a nőhöz, hogy milyen lehet az első érintés? Milyen a tökéletes kezdeményezés, amikor semmilyen határátlépés és...
Nektek hol sikerult? Most ert veget egy hosszabb kapcsolatom, ujabbat egyelore nem szeretnek, de ilyen rovid kalandok jok lennenek. F35
A lassan kialakuló kapcsolatot tartom jobbnak, de most a legutóbbinak vége, és nehezen jutok túl rajta. Érdemes lenne egyszer egyéjszakást kipróbálnom kifejezetten ismerkedős buli után? Megbánta aki így tett? 25f
Szeretném előre leszögezni, hogy a kérdés NEM a példában említett adott emberre vonatkozik hiszen azt nyilván nem tudja senki, hogy xy idegen hogyan gondolkozik, hanem általánosságban. De igen nekem is van/volt olyan esetem ami a kérdést ihlette. Tömören röviden...
Sosem érdekeltek a fiatal nők, mert szerintem éretlenek, abszolút megbízhatatlanok kapcsolat szinten, nincs egyéni véleményük és egyszerűen nem is fognak meg kinézetre, amolyan “gyerek” arcuk van. Az idősebb nők 36-50 mindig egyből felkeltik az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!