Hogy lehet feldolgozni ha elrontottam egy randit és megszakadt az ismerkedés?

válasza:Nem, itt nem az a baj, hogy "lefagytál", hanem az, hogy utána telibesz**tad az egészet, és játszottad a fagyos hercegnőt. Ő meg teljesen érthető módon nem akarta folytatni egy olyannal, aki még a minimális érdeklődést sem mutatja.
Nem az a baj, hogy egyszer egy alkalom nem a legjobban sikerül. De utána azért nem lett volna tilos beszélgetni, írogatni. Sőt, tudod, én mielőtt a jelenlegi páromat megismertem volna, előtte kifejezetten sokat írtunk egymásnak, meg telefonáltunk, hívásoztunk is, és még a tandi előtt mondta, hogy készüljek fel, hogy valószínűleg élőben nagyon zavarban lesz. Így is lett. Azért a végére kicsit feloldódott, de akkor sem volt olyan, mint amilyen telefonban szokott lenni. Elbúcsúztunk, 5 perc múlva már jött az üzenet, hogy nem csalódtam-e benne, és hogy nagyon élvezte a randit, és nagyon örült, hogy találkoztunk. Így is lehet ezt. Őszintén, játszmázások nélkül. Azóta együtt vagyunk, és egyébként a harmadik-negyedik randim már nyoma sem volt a félénkségének.
Valószínű, hogy ha őszinte vagy, és egy ép kapcsolatra hajtasz, nem arra, hogy valaki majd "teperjen" a jégcsaphercegnő után, akkor most együtt lennétek.
"és nagyon akartam hogy összejöjjön" -- Ez pedig egy elég nagy paradoxon. Ha nagyon akartad volna, akkor tenned is kellett volna érte.

válasza:

válasza:

válasza:#4
Neked meg leharapta az összes ujjacskédat egy vak menyét?

válasza:

válasza:

válasza:"Tettem érte mármint érdeklődtem felőle és jól elbeszélgettünk (szerintem) de nem voltam oldott, felszabadult és írásban jól ment a kommunikáció de a randi után nem írt"
Magadat tudat alatt feljebb pozicionáltad és a férfi egyenrangúságot szeretett volna.
Ezért nem keresett randi után.

válasza:Nem rontottál el semmit.
Görcsösen keresel. Majd észreveszed a megfelelőt, akivel fel tudsz oldódni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Igazából ez része a sztorinak és végülis a felnőtt élethez hozzátartozik, pszichológusok is mondják, hogy az a képesség, hogy tudjad folytatni legalább annyira fontos, mint elkezdeni. Viszont nyilván, ha hosszú ideig nincs sikerélmény, az megtöri az embert. Vagyis nagy...
Megismerkedtem egy pasival, akivel az első pillanattól nagyon gördülékenyen ment a kommunikáció. 1-2 nap beszélgetés után találkoztunk személyesen, abszolút pozitív csalódás volt a sok negatív élmény után. Rengeteg közös programot csináltunk, elképesztően figyelmes,...
Ismerkedem tàrskeresőn 1-2 hònapig egy férfival, megkedvelem, majd vége lesz vmi miatt majd jön a következő és így tovàbb. Hogy lehet ezt hosszú hònapokig, évekig csinàlni? Elviselni hogy eldobnak, csak szexre próbàlnak hasznàlni stb? Nem tudom feldolgozni.
Ő hagyott el engem, 3 éve volt ez már de még mindig nem találom senkiben őt pedig volt már pár kapcsolatom és annál több próbálkozásom. Ő azóta ugyanazzal az emberrel van. Érdemes elmondani neki amit érzek? Nem tudok rajta túl lépni.azt mondta kiszeretett belőlem...
Nem érdekelnek az olyan kommentek, hogy "ha te se ütöd meg a szintet akkor keress magadhoz valót"! Egyrészt a "magamhoz valóakhoz" ugyanúgy nincs minimális esélyem se, másrészt nekem is ugyanolyan szexuális ösztöneim vannak, mint egy 190 centis izmos gazdag, nagyfarkú...
Ezen rengeteget gondolkoztam, hogy hasonló cipőben járó férfitársaim, hogyan tudják évtizedeken keresztül feldolgozni azt, hogy ők mélyen periférián kívülre szorulnak a társkeresési piacon. Elég sok nő magasabb náluk még magassarkúval is és a nők túlnyomó többsége...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!