Lányok és nők! Valóban ennyi lenne, vagy ennyin múlna? Semmi más nincs a háttérben? Néhány idézet (innen) a megismerkedésekkel kapcsolatban alább a kifejtésben!
"...persze vannak apróbb trükkök, amivel jelezheted, hogy ez több, mint baráti érdeklődés/közeledés.
.
A lényeg viszont kb az, hogy keresed a társaságát, önmagadat adod neki, elhívod randizni, kész."
Elég csupán az utóbbi mondat? Semmi egyéb? Vagy semmilyen más plusz "boszorkányság" nem kell a megismerkedésekhez?
Igazából elég lenne csupán úgymond ennyi, és vagy lesz folytatása, vagy egyik jobbra, másik balra (majd jöhet a következő)?
Volt még egy ilyen is: "első sorban nem az számít mit mondasz, hanem hogyan nézel ki és ki vagy, amikor mondod". Tehát továbbra is semmi nagy, vagy átvitt értelemben semmi egyéb misztikus plusz nem kell az ismerkedések, majd később a randik során? Bőven elég az első idézet második mondata?

válasza:

válasza:Ha most csak a szerelmes kapcsolatokra gondolsz és ezeket a felhasználókat kimazsolázod akár itt vagy máshol, nagyjából mindegyik állítja, hogy már az első üzenetben megfogta valami, de igazából nem tudja mi.
Ezzel mi is így voltunk, néhány sor után megkérdezte, "te is azt érzed amit én?" "igen azt" volt a válaszom. 21 éve a férjem.An

válasza:

válasza:

válasza:#4,5 Igen, azért sok múlik a személyes találkozón. Pont amiatt nem jött össze a találkozó, mert kicsit úgy éreztem, ő kezd olyat is belém látni, ami nincs. Azt szerettem volna, ha a valódi énemet kedveli, nem pedig egy elképzelt alakot. Így kifejtettem neki, hogy én is szeretnék majd találkozni, azonban ne kergessen ábrándokat. Ezzel letiltott.
Nagyon meglepett, igazából nem tudom, hogy amiatt, mert azt hitte csak játszadozni akarok vele, vagy más miatt. Nagyon bele tudtam volna szeretni az illetőbe, mai napig úgy érzem, amikor erre az egészre gondolok.

válasza:

válasza:Jajj! Valamit nagyon félreértettetek! 😅
Én egy szóval sem említettem sehol a kiírásomban, hogy "itt", vagy a neten akarnék ismerkedni! 🙂 De még csak eszembe sem jutna ilyen csacskaság.
Ezt: "a lényeg viszont kb az, hogy keresed a társaságát, önmagadat adod neki, elhívod randizni, kész" természetesen arra értettem, mikor idéztem innen valakitől, hogy: amikor élőben megyek oda egy másikhoz (teljesen mindegy, hogy mikor, milyen környezetben, hol és éppen kihez), de élőben! 🙂
Ilyen esetekre kérdeztem: "elég lenne csupán úgymond ennyi, és vagy lesz folytatása, vagy egyik jobbra, másik balra (majd jöhet a következő)"?
Semmi plusz egyéb, vagy semmi átvitt értelmű "boszorkányság" nem szükséges ide? Valójában nem olyan bonyolult a megismerkedések menete/természete?

válasza:Nem kell túlbonyolítani az ismerkedést.
Éled az életedet, hű vagy magadhoz, ha találsz egy szimpatikus nőt, elhívod randira, amiből talán lesz valami több is. Nem biztos, hogy elfogadja a randi meghívást és nem biztos, hogy jól sikerült a randi, de az is lehet, hogy igen. Először csak megnézitek, hogy van-e egyáltalán kölcsönös szimpátia, amire lehet építeni.
Kapcsolódó kérdések:
2014-es hozzászólás következik, de több ember is mondott, illetve írt már ehhez nagyon hasonló dolgokat nem csak idősebb, hanem (ez az érdekes) sok 35-45 közötti nőről is, tehát ez a - nem tudom precízen megfogalmazni - "jelenség" létezik: "Maradok a tisztességes...
Van egy német kollégám, akivel elég jó a kapcsolatunk (tetszünk egymásnak) és ùgy volt találkozunk két hete Bécsben. Sajnos a randit rajta kívülálló okok miatt le kellett mondania, viszont egyik ismerösöm kedden találkozik vele Németországban. Ki szeretnék...
Nagyon tetszik egy srác..szeretnek csinalni egy ilyen versike vagy mondoka legyszi segitsetek! Így kezdodne: kedvelem őt de nem kellek neki, egyszer kéne csak ........... ? Ezt kéne befejezni, de johet más ötlet vagy akar meglevo versiket is irhattok!! Csak ne legyen...
Egy lánnyal össze hoztak egy bálra közös barátok. Olyan lány, akit nem lehet olyan könnyen megkapni. Nagyon aranyos lány csak zárkózott volt és szomorú a bál alatt. Szemergett az eső, kimentünk sétálni, kellemesen elbeszélgettünk. A lány 4 hónappal idősebb nálam. Én...
(katona vagyok és a lányok kimaradtak az életemből) normális válaszokat adjatok légyszíves!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!