Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az redflag a normálisabb...

Az redflag a normálisabb nőknél, ha a profilképemen atlétában ülök a motoromon, és ez az életem része 80%ban?

Figyelt kérdés
Szeretem a sebességet, kikapcsol, munka után hazafelé még simán megyek néha a közeli szakaszon, le-fel egy kört, és felfrissít olyankor.
júl. 1. 22:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem kell a személyes névmásokat nagy betűvel írni.

Továbbá nem kell a red flag szót használni, ha nem tudod mit jelent.

júl. 2. 10:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem red flag lenne, nem járnék olyannal aki száguldozik, pláne protektor nélkül.
júl. 2. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért van az, hogy ahhoz képest, hogy elvileg a lányok nem szeretik a buzz cut sérót, amióta egy ilyen kép a profilképem rengeteg lány ír nekem?

Amíg még a vállig érő hajas képem volt fenn egy nemzetközi csetes oldalon egy lány sem írt rám. Azóta viszont többen rám írtak, szívecskét küldtek, meg akiknek én írtam, ők is visszaírtak. Pedig nem valami flancos séró, csak #1-es géppel le van kapva mindenhol egy...

Első randin/társkereső profilképen férfi öltözködés?

Lányok, szerintetek melyik illik jobban első randihoz, illetve melyik lehet vonzóbb egy társkereső profilképen? - fekete galléros póló - sötétkék ing (33as sportos alkat)

Tinderre mindenképp kell profilképet feltölteni, anélkül nem ad ki adatlapokat (részletek a leírásban)?

Van barátom, nem ismerkedni szeretnék, pusztán tudni szeretném, hogy xy fenn van -e, és ha igen, akkor milyen képekkel, szöveggel.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!