Miért van az, hogy a nők kapcsolatban meghíznak (10-20 kilogramm), majd szakítás közelében vagy utána visszafogynak?

válasza:

válasza:Diétázni, sportolni, sőt spórolni is egyedül élve a legkönnyebb.
Együtt élve állandóan alkalmazkodni kell. Például a férfi kedvéért főzni. Ami nem hús, az köret. Filmes nádi. Filmes esték a kanapén döglődve. Nincs kedve menni sehova. Ő nem táncol. Ő utál biciklizni. Ő nem megy strandra. Hétvégén jobb otthon. Mi lesz az ebéd? Mi lesz a vacsora? Hová megyek már megint egyedül? Minek megyek futni? Ő nem jön le sétálni.
Aztán egy évvel később csodálkozik, hogy ha kevesebbet mozgunk, több kalóriát eszünk, meg zabálom a qurva fogamzásgátlót, akkor hízok 10 kilót. Mondjuk ő meg 20-at, de az nem zavarja.

válasza:6
:))

válasza:"Együtt élve állandóan alkalmazkodni kell. Például a férfi kedvéért főzni. Ami nem hús, az köret. Filmes nádi. Filmes esték a kanapén döglődve. Nincs kedve menni sehova. Ő nem táncol. Ő utál biciklizni. Ő nem megy strandra. Hétvégén jobb otthon. Mi lesz az ebéd? Mi lesz a vacsora? Hová megyek már megint egyedül? Minek megyek futni? Ő nem jön le sétálni.
Aztán egy évvel később csodálkozik, hogy ha kevesebbet mozgunk, több kalóriát eszünk, meg zabálom a qurva fogamzásgátlót, akkor hízok 10 kilót. Mondjuk ő meg 20-at, de az nem zavarja."
Baszki akkor maradj szingli macskás néni.
Fogjál egy macskát aztán képzeld azt a párodnak. Ilyen egyszerű. Soha nem értem a nőket minek hisztiznek. Ha nem vagy kanos mint a férfiak akkor simán ki tudod bírni egyedül életed végéig.

válasza:Inkább a 2-es igaz rám, nem érte meg, nem is volt kedvem. Úgy rendesen nem a szakítás után fogytam vissza hanem a következő kapcsolatomban.
A párom sok terhet levett a vállamról. Elvált nő több gyerekkel, ha egyedül maradok jóformán semmire se lett volna lehetőségem az alapvetően szükséges dolgokon kívül. Gyerekek, munka, alvás. Párommal több lett a munka, megfőzöm a kedvenceit akár külön neki, kimentem vele a földekre, de más lett, átrendeződött az életem. Megszűnt a létbizonytalanság, tudott nekem szabadidőt csinálni, megoszlottak a gondok.An

válasza:"Baszki akkor maradj szingli macskás néni.
Fogjál egy macskát aztán képzeld azt a párodnak. Ilyen egyszerű. Soha nem értem a nőket minek hisztiznek. Ha nem vagy kanos mint a férfiak akkor simán ki tudod bírni egyedül életed végéig."
Téged meg ki bántott, hogy ilyen végletesen és káromkodva reagálsz? A nő csak a kérdésre válaszolt. Nem azt mondta, hogy nem boldog úgy összességében, vagy hogy ne lenne jelenleg is párkapcsolatban. Csak arról adott képet, hogyan szaladnak fel a kilók mindkettejükre.
Kapcsolódó kérdések:
Van aki itt találja meg élete párját? Egy szingli anyuka vagyok!
Sziasztok! Alapjáraton nem a külső a legfontosabb nekem, viszont most volt egy lány, aki annyira gyönyörű volt, hogy komolyan mondom nála szebbet sosem láttam (persze ez szubjektív) de tipukusan az a lány volt, akiről azt hittem számomra teljesen elérhetetlen. Viszont...
Egy internetes oldalon olvastam róla, hogy dívik... Aki nem tudná, arra mondják ezt, aki a téli hónapokra beleugrik egy párkapcsolatba, tavasszal meg, mint a hóember, felszívódik. Magyarországon van ilyen vagy ez egy ilyen amerikai/brit szokás, mint az angolosan távozás?
Hat hete szakítottunk, és azon kívül, hogy rendezzük a holmikat (szétköltözés), nincs köztünk érdemi kommunikáció. Sajnos a holmim visszajuttatása halogatódik, részletekben történik, és többször kellett írnom neki emiatt, de általában nem jellemző, hogy sokat írok rá....
Január óta randizgatok egy sráccal. Minden passzolna azon kívül, hogy sosem viccelődik, vagy nevet. Néha van, hogy én mesélek valami vicceset, vagy nevetek valamin, akár magamon, mert én pl. magamon is szeretek nevetni, de ő erre sem reagál, maximum csak egy kicsit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!