Szerintetek egy toxikus kapcsolat vagy a magány rosszabb?
Sokszor kioktatnak embereket, hogy miért vannak kapcsolatban ha a párjuk nem tiszteli őket vagy toxikus az egész.
Az ilyen emberek felteszik a kérdést, hogy ha az alternatíva a magány, akkor melyikkel jár jobban az illető személy?
Sokan nem annyira adoniszok vagy vonzók, hogy válogathassanak és bizony nagyon sok ember az elsővel aki igent mond összejön. Mert nincs más opció.
De melyik jobb? Egy rossz kapcsolat vagy a magány?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Egyértelműen a toxikus kapcsolat.
A magány egyik napról a másikra megváltozhat például ha megismersz valakit.
A toxikus kapcsolatnál is megismerhetsz mást, viszont a kapcsolatból nehéz még úgyis kilépni.

válasza:

válasza:

válasza:Az egyedüllét nulla, a toxikus kapcsolat viszont erősen mínusz. Leegyszerüsítve.
Kicsit még árnyalom, tehát te magányként írtad, de nem feltétlen magány az, ha valaki szingli, vagy egyedül van. Van aki élvezi ezt. Sőt, az egyedüllétet tudod pótolni társasággal vagy barátokkal. De ha valaki toxikus módon téged rombol, az sokszor akkora rombolás lesz, hogy hosszú évek munkája helyrehozni. Ráadásul folyamatosan sz*rul fogod érezni magad amíg tart, meg utána is. Konkrétan mérgezés.

válasza:

válasza:“ Kicsit még árnyalom, tehát te magányként írtad, de nem feltétlen magány az, ha valaki szingli, vagy egyedül van. Van aki élvezi ezt.”
Szerintem csak azok a szinglik élvezik a szingliséget akik jól néznek ki és roppant vonzóak az ellenkező nemnél ezért van 4-5 szexpajtijuk és csomó kalandjuk. Na így elhiszem, hogy élvezetes.
De akinek nincs a párkapcsolat mellett semmi alternatívája annak tényleg csak a magány jut.
Főleg ha nem társasági ember és nem hívják sosem sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Nem szeretnék évekig tartó válást. Felnőtt emberek vagyunk, meg szeretném beszélni.
Sziasztok! Van egy nagyon jó gyerekkori barátom, neki van egy nővére, akivel rohadt jól kijövünk, szinte mindig együtt lógunk, kocsikázunk, kajazunk stb. Viszont úgy érzem, hogy részemről kezd kicsit kibillenni a mérleg a friendzoneból. Szerintetek hogyan kellene...
Mindketten 25 évesek vagyunk, neki én előttem nem igen volt baratnője, állandóan az egyéjszakás nőket kereste. Mióta együtt vagyunk azóta folyton ismeretlen nőket követ be instán és jelölgeti be őket facebookon is, valamint nem egy lány képét szívezi be,még a régi...
Van egy pasi aki nekem már tavaly óta bejön. Tudomására hoztam majd ez viszonzva is lett. Majdnem kialakult egy kapcsolat közöttünk, lényegében szex után elmondta tisztán hogy fiatal vagyok hozzá, nem rezgünk egy hullámhosszon és ő nem érzi úgy hogy kapcsolatot akar,...
18F vagyok es meg soha nem volt csajom es az utobbi honapban nagyon megtetszett nekem 1 lány aki nagyon kedves és rendes ! Nagyon sokat beszéltem vele nagyon jól talált a szó az izlésünk is egyforma nagyjábol ! Egyik nap viszont nagyon jól éreztük magunkat és...
Hozzáfűzném, hogy ez a lány, akivel ötször találkoztam ő írt nekem egy társkeresőn, tehát nyilván megtetszett neki a bemutatkozóm, és a fotóm, különben nem írt volna. Két-három hétig leveleztünk, és utána került sor a találkozóra. Az első találkozón 4,5 órát töltöttünk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!