Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarok kaparni utána??

Miért akarok kaparni utána??

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Felültetett egy férfi. Nem volt szex,de rendesen belehabarodtam. Ghostingolt. Nem kezdtem el számonkérni vagy hasonlók de nagyon fáj és tudni akarom mi történt benne miután a csillagokat is leígérte. Le lehet hülyézni meg naívozni nyugodtan. Nem vagyok kislány már de bohócnak érzem magam. Sajnos depressziós lettem. Gáz lenne ráírni,hogy mi történik?
júl. 5. 13:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként a kérdésedre, hogy miért, csak most van az hogy kaparnál utána vagy máskor is előfordult más férfiakkal?
júl. 5. 14:54
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
10-szerinted elofordul olyan eset, hogy bejon a pasinak es az megis szo nelkul eltunik az eletebol? Te mit varnal egy ilyen kerdestol? Azt hazudik, amit akar. A pasi ebbol azt fogja levenni, hogy igeny eseten meg egx kis szexre kaphato lesz, ha ennyire kapar utana. Bar, ha meg szex se volt, akkor nagy valoszinuseggel masik no van a kepben.
júl. 5. 15:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg bántja az egód, hogy nem téged választott. Helyedben kiszűrném az ilyen embereket, mert semmi jó nem fog kisülni belőle.
júl. 5. 15:21
 14/17 BLACIM ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, az én történetem is tanulságos. Még csak társkeresőn ismerkedtünk, de lebetegedtem és a tervezett találkozó meghiúsult. Lassan felépültem és a találkozót terveztük újra, amikor baleseteztem. Nem mertem megírni, csak halogattam az írást és valószínű nem is írtam volna többet. Rám írt a nő, "Mi történt?". Happy end lett a vége.
júl. 5. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
14-nem merted megirni, hogy baleseteztel? Es miert?
júl. 5. 18:09
 16/17 BLACIM ***** válasza:
51%
15-nek, csak egy újabb kifogásnak tartotta volna szerintem...
júl. 6. 08:26
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm az érdemleges válaszokat, elmegyek pszichológushoz és kibeszélem inkább vele az esetet. Írtam néhány levelet,de nem küldtem el neki,így valamivel könnyebb most.
júl. 6. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Gáz, ha emiatt nem akarok folytatást?

Olyan randin vettem részt, aminek jelentős része mozizás volt. Mozi közben pár percenként a telefonját nyomkodta, na nem a beteg édesanyjáról várt híreket, csak céltalanul átgörgette az Instát, Threadst, Facebookot. Ugyanakkor utána beszélgettünk pár mondatot a...

Problémát jelent, ha kezdetben nem akarok beszélni a foglalkozásomról?

Szándékosan nincs megadva a profilomon, annyit szoktam mondani, hogy vállalkozó vagyok, amivel nem hazudok, tulajdonképpen az vagyok. Valójában egyéni ügyvéd, de belefáradtam már abba, hogy mindenki szívességet vagy ingyen jogi tanácsadást kér tőlem. Szívesen segítek...

Szerintetek a férfiak miért nem kérdezik meg hogy milyen kapcsolatot akarok vagy pàr randinutàn hogy legyünk kapcsolatban?

Többször volt màr hogy bejöttünk egymásnak, volt 4-5 randi, és nem szoktàk felhozni hogy milyen kapcsolatot keresek és azt sem hogy járjunk.... Hogy alakul ez ki? Eddig csak 1 kapcsolatom volt de az is egyetemen és ott màr 2. randin kérdezte a fiù hogy mik a...

Az lenne, hogy most hogy tudom, hogy komolyabbat szeretne létezik, hogy bizonytalan vagyok és nem akarok már vele komolyabbat? Valahogy nem tudom azt...

Egy lánnyal összejártunk olyan barátság extrákkal kaocsolatban voltunk. Közben ő is havetkodott másokkal, nekem is volt más. Viszont mindig is el tudtam volna többet képzelni vele. Aztán hirtelen szerelmet vallott a lány és azóta is küldi a jeleket, hogy lehetne köztünk több.

Ő lehet még hűséges párkapcsolatban? 3 éve ért véget egy hosszú kapcsolatom. Idén éreztem késznek magam a randizáshoz. Össze is jött néhány....

Van egy nő, aki jobban érdekel mint a többi. Ő volt már férjnél , gyereke is van. Ő a leglazább, nem siettet sose semmit. Megkérdeztem miért vált el, elmondta, hogy megcsalta a férjét 2 fickóval, nem egyszerre. A másik 2 nő akivel ismerkedek, folyton írogat, pontosít,...

Hogyan kell finoman, de érthetően megmondani egy nőnek, hogy nem akarok tőle semmit, max. barátság lehet közöttünk?

Egy ismerős nagyon össze akar hozni egy csajjal, de én ezt nem akarom. Nem tudom, mit csináljak, a végén még én leszek rossz az ismerősöm szemében is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!