Miért akarok kaparni utána??

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyan randin vettem részt, aminek jelentős része mozizás volt. Mozi közben pár percenként a telefonját nyomkodta, na nem a beteg édesanyjáról várt híreket, csak céltalanul átgörgette az Instát, Threadst, Facebookot. Ugyanakkor utána beszélgettünk pár mondatot a...
Szándékosan nincs megadva a profilomon, annyit szoktam mondani, hogy vállalkozó vagyok, amivel nem hazudok, tulajdonképpen az vagyok. Valójában egyéni ügyvéd, de belefáradtam már abba, hogy mindenki szívességet vagy ingyen jogi tanácsadást kér tőlem. Szívesen segítek...
Többször volt màr hogy bejöttünk egymásnak, volt 4-5 randi, és nem szoktàk felhozni hogy milyen kapcsolatot keresek és azt sem hogy járjunk.... Hogy alakul ez ki? Eddig csak 1 kapcsolatom volt de az is egyetemen és ott màr 2. randin kérdezte a fiù hogy mik a...
Egy lánnyal összejártunk olyan barátság extrákkal kaocsolatban voltunk. Közben ő is havetkodott másokkal, nekem is volt más. Viszont mindig is el tudtam volna többet képzelni vele. Aztán hirtelen szerelmet vallott a lány és azóta is küldi a jeleket, hogy lehetne köztünk több.
Van egy nő, aki jobban érdekel mint a többi. Ő volt már férjnél , gyereke is van. Ő a leglazább, nem siettet sose semmit. Megkérdeztem miért vált el, elmondta, hogy megcsalta a férjét 2 fickóval, nem egyszerre. A másik 2 nő akivel ismerkedek, folyton írogat, pontosít,...
Egy ismerős nagyon össze akar hozni egy csajjal, de én ezt nem akarom. Nem tudom, mit csináljak, a végén még én leszek rossz az ismerősöm szemében is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!