Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire éretlen lenne vagy...

Ennyire éretlen lenne vagy tênyleg nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy lány, akivel barátság extrákkal kapcsolatban vagyok egy ideje. Viszont én többet érzek iránta, vagyis eddig is, be is vallottam neki. Ő azt mondta, hogy ő nem szerelmes belém, ő nem szeretne velem kapcsolatot. Szóval vagy így folytatjuk vagy sehogy. Nekem utóbbi nem igazán opció, de úgy voltam vele, hogy nem érdekel, akkor folytatjuk így, mert ez működőképes és ki tudja, lehet idővel meggondolja magát. De nem, sőt vita lett belőle, szóval megígértem, hogy többet nem hozom fel ezt a témát, nem szeretném tönkretenni ami köztünk van.

De vajon miért alakult ez ki nála?

Egy nagyon csinos, okos, fiatal lány, sok barátja van, nagyon könnyen kijön emberekkel, pörgős személyiség, nem introvertált, mégsem nyit nagyon a férfiak felé. Rajtam kívül nincs más a képben ez biztos. Nem ismerkedik senkivel, nem randizik, semmi ilyesmi. (Lányokkal sem, még mielőtt valaki azt hinné.:D)

Nem vagyok vak, látom, hogy többeknek bejön, megnézik az utcán ha együtt megyünk vhova, de mintha szemellenző lenne rajta.

Megkérdeztem tőle, hogy miért nem akar kapcsolatot, azt válaszolta, hogy ő csak olyannal jönne össze, akibe szerelmes. Nyilván ez így oké. De hogy viselkedik olyannal, akibe szerelmes, ha velem is nagyon figyelmes, kedves, vannak közös programok, jó a szex, a tenyeremen hordozom, bármit megadnék neki...

De nem, ezek szerint ez nem elég..

Vagy elkerülő kötődésű?

Vagy érzelmileg még éretlen egy párkapcsolathoz? Eddig 1 barátja volt, azt mondta.

Vagy mi lehet a háttérben?

Én vagyok a kevés?

Én amúgy 25 éves vagyok, ő 23.

júl. 5. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem szerelmes beled, csak szexelni akar. Mit nem lehet ezen erteni?
júl. 5. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem tetszel neki annyira és nem érez irándtad szerelemmel.

Nem kell más egyebet e köré szőni.

júl. 5. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos Te itt B terv vagy addig amíg meg nem jön az A terv.Elöbb utóbb jön valaki aki szebb okosabb vonzóbb... De annak meg lehet h a lány lesz B terv....
júl. 5. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Szóval azért éretlen, mert nem tetszel neki? Nagyon érett hozzáállás.

Valószínűleg kedvel, mint egy sima barátot, és bízik benned annyira, hogy legyenek "extrák", de nem szerelmes. Az vagy van, vagy nincs, itt egyértelműen nincs. Nem mindenki kapcsolatfüggő, hogy mindenáron keljen neki valaki. Nem mindig éri meg egy kapcsolat, valamikor csak lehúz. Ő ilyen, a szabadságnak is rengeteg előnye van, veled meg extrázik, ha annyira ellene lennél így, akkor nem folytatnád így. Ő nem fogja meggondolni magát, ha ennyiszer megmondta.

júl. 5. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

#3 Azért ne tegyünk már úgy mintha a kérdező egy áldozat lenne. A leírtak szerint a lány már sokszor elmondta, hogy ő csak ennyit akar, le vannak fektetve a szabályok.

Szerintem ez nagyon korrekt, vannak férfiban és nőben is akik kapcsolatnak neveznek valamit, ami közben nekik csak átmeneti megoldás mialatt tovább keresgélnek. Azért ha a kérdezőnek annyira nagyon rossz lenne ez, akkor nem folytatná vele.

júl. 5. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Jobbat teszel magadnak ha kilépsz a dologból még most amíg nem sérülsz annyira. Egyszerűen nem érzi azt amit te. És ha benne maradsz végignézheted ahogy szerelmes lesz egy tahóba aki abszolút nem érdemli meg de mégis belezúg majd téged pedig dob és hiába fogsz majd ezen kattogni hogy mit tudhat ő amit te nem miközben te szereted és elhalmozod ő meg fele annyit nem tesz bele de ezen nincs mit gondolkozni. Ezeket a dolgokat nem lehet megmagyarázni. Vagy, vagy nem és kész. Ezt el kell fogadni és tiszteletben tartani. Keress olyan lányt aki tudja azt értékelni amit kap tőled és képes viszonozni amit te érzel. Lépj inkább még most.
júl. 6. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már érzel iránta valamit, akkor szakítsál vele, a saját érdekedben. Te jobban fogsz benne sérülni, mint ő. Ő megmondta az igazat, hogy nem szerelmes beléd és nem fog az megváltozni az a érzés benne, hiába gondolod azt. Az lesz majd, hogy megismerkedik valakivel és neked megmondja ennyi volt és te meg majd sírni fogsz utána és írod ki a kérdést.

Hallgass rám, voltam már ilyen helyzetben. Kerüld el, ha nem, akkor meg számítsál rá, nagyon fájni fog neked.

júl. 10. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Ez normális? Ennyire primitív némelyik pali?

Munkatársam azt mondta hogy a felesége elvált tőle, nem érti hogy miért pedig ő soha nem verte….. Mi van???? De ez egy 150 centis dagadt, hörcsög fejű, nagy hasú dadogós cgány. Ennyire sötétek tényleg hogy azt hiszik hogy ők nagyszerû férjek, csak azért mert nem verik a feleségüket?????

Feleségem titokban videókat rak fel magáról a tiktokra. Vajon ez csak nekem okoz problémát?

A tik tok-on szerepel szinte minden nap. 3500faszival tartja a kapcsolatot és nekik csinál magamutogató videókat. Vetkőzik táncól ,de ezt úgy hogy engem minden honnan letíltott. Sejtésem se volt míg egy ismerősöm nem szólt. Majd minden ismerősömet is letíltotta. Nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!